Nyårsafton!

Idag är det partajj som gäller!! Igår var jag hos ellen och käkade med några tjejer, himlans trevligt ! :) Nu ska jag städa och fixa och dona, Gott Nytt År på er alla!


Idag är vovven finklädd ;)

-mikaela

yesbox

man gräver en grop som bara fortsätter växa på djupet
man springer upp för en brant backe som är oändligt lång

men när plötsligt gropen bottnar med stora stenar och spaden inte kan ta fler tag
och backen man kämpat sig uppför har en topp och enda utvägen är en sluttning nedför

då har hoppet mulnat och mörkret trycker sig ner i gropen och upp mot backtoppen

förtvivlan och rädsla efter skratt svett och tårar resulterar i ett slut
tankarna om minnen som aldrig kommer upplevas på nytt skrämmer slag
man blir livrädd
rätt blir till fel
vad gör jag för fel?

en skinande solstråle tränger sig plötsligt fram mellan mörkrets tjocka dimma
den dimma som man aldrig ville uppleva
och den där sista gnista hopp som håller på att slockna tänds sakta sprakande upp till liv igen

-
mikaela

Näst sista dagen 2008

Hur fort har inte det här året gått egentligen? Det är ju helt sjukt. Mitt år har varit ganska så annorlunda, det har hänt ganska så mycket hela tiden. Det började med att ett långt förhållande tog slut, i februari skadade jag mig och förstörde hela volleybollsesongen för mig själv, i mars hade det forf inte läkt och jag vred det ännu en gång vilket led till kryckhoppning igen. I april åkte vi till thailand, så himla underbart.Laget kvalade sig upp till elitserien! Kom hem och det var hur fint väder som helst i sverige. Maj,juni alnäs och josses student, juli träffade anton för första gången.  Va i olofsbo med mimmi och sofia. Halmstad veckan efter det och då va det fest med hanna två dagar i rad, först rix fm, dagen efter det nattbad och piggelingroggar i basses stuga, vi hann även glo på bio med calle,ludde och felix. Augusti , födelsedag och anton och jag blev tillsammans, sedan var det dags för skola igen.September var det dags för operation och nu är det bara låång rehab som jag fortf håller på med. Skolåret har sprungit iväg och vi har hunnit med både det ena och det andra, bland annat att bli fjäskklass. mycket bra!. Senaste månaden kan jag ju inte riktigt påstå att jag har mått speciellt bra, men det är sådant man får leva med. I alla fall så finns chansen att det blir ett nytt försök, kanske. Året kommer i alla fall att avslutas otroligt bra! kommer bli kul :D
Ikväll ska jag till Ellen! ha det bra alla.

-Mikaela


Måndag

Just precis. Idag är det måndag, mimmi har varit här, vi har varit på agust  men det va jobbigt och mycket folk. Nu sitter jag här och laddar inför träning. Ska nog alldeles strax gå ner och käka något, annars hinner man ju bli hungrig på tre timmar. Jag har iaf varit skitdålig med att träna benet nu på lovet, fy på mig ! Men idag så. Ikväll så har jag inget planerat, sa att jag skulle ringa mimmi , så det blir nog att umgås med henne! Ha en fortsatt bra dag people!

-mikaela

gone brownie


goes brownie !

Idag ska håret bli ytterligare mörkare, vet inte riktigt hur det blir, Elin har fria händer och då brukar det bli bra. Hon skulle använda mig till sitt projektarbete eller var det va :). Imorgon kanske jag ska med sofia till växjö och shoppa lite, fast jag är inte så glad i reor, eller rättare sagt, jag hatar reor men ska följa med iaf :) På kvällen imon är det träning också, det ska bli skönt, har ju haft lite uppehåll nu. Kul att träffa laget igen också!

-over and out!
mikaela

27 december

Thessans mamma- kommer mimmi hem idag eller?
Mikaela- Nej, hon kommer inte hem förrens på lördag.
Mikaela- vafan , det är ju lördag idag?!
Då fick jag klart för mig att mimmi kommer hem idag. Yeey! Hoppas hon är med på lite spelkväll ikväll. Jag är inte alls avundsjuk på hennes gyllenbruna bränna hon kommer att ha, inte alls.. I alla fall så har en vecka gått skitfort, som ni kanske märker så hänger jag inte riktigt med. Julen lider mot sitt slut och jag blickar framåt , NYÅR! Det ska bli himlans roligt :). Det verkar bli en jäklar massa folk som ska på festen och det är ju allt annat än dåligt. Jag ska ha min vita klänning och funderar på att ha uppsatt hår för en gångs skull, vilket händer.. aldrig.

"Oh my god, what happend to the sun?
Easy white chocolate, I would'nt let you melt..
huh, hasta la vista scharzenegro!" haha
white chicks!

-mikaela


26 december

Nu har jag inte bloggat på två dagar. Julafton var som alla andra julaftonar, förutom att elin var med det här året, och det var roligt. Jag fick en himla massa kläder, bland annat en skjorta som jag har velat ha ett tag, och en annan skjorta typ lite flanellig av dennis och elin. Fick också ett armband, presentkort, pengar och lite mer kläder. Igår va det juldagen och alla skulle festa, jag var lika sugen jag och hänkade erica och bella och dom på en förfest. Ritade sedan av stämpeln och kilade in :) Jag hade skitkul! Sedan blev det även lite deeptalk med Anton. Känslosamt ännu en gång, men kanske leder till något bättre igen. Synd bara att han åkte inatt och är borta i tre veckor, men jag får la vänta. Idag är man lite bakis och käkar chirre för fulla muggar, skitgott! :D Mamma lagar tacos och det ska inte heller bli äckligt. Måste även påpeka att thessan var här en stund innan, det va himlans trevligt, ska hitta på ngt imorgon allahopa.

I think i´ll wait for you. just don't let me down, again.

-mikaela


julafton

Idag är det julafton. Har precis öppnat ett paket, fick ett par trosor och en bh i rosa spets, helt gulligt. Igår fick jag en lektion i utväxt hårfärgning, färgade elins utväxt. Så nu vet jag hur man gör det på frisörvis ;P.så säg till om ni vill ha er utväxt fixad xD.Ska snart fixa mig lite sedan ska vi åka till farmor och farfar. Ha en bra dag alla!

you make me confused

-Mikaela

23 december

En dag kvar till julafton! Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, det va najs. Frågan är hur dagen ser ut, måste troligtvis hjälpa mamma med olika saker för så brukar det vara. Kanske ska fram och köpa en sak till, till dennis (bror) men får se lite. Ikväll ska iaf mamma göra julskinka :D, det är skitgott. Nu ska jag hoppa in i duschen ! bye.

-mikaela


22 december- Time to move on..

Hejsan! Jag måste verkligen ta och rycka upp mig nu, jag har ingen chans att få tillbaka honom verkar det som, så det är la bara att inse att det är lika bra att ge upp. Igår drog cissi och nico med mig till gällstad för shopping, jag hittade typ inget på lager, men lite andra grejer i de andra affärerna. Bland annat ett par jeans som jag köpte till mig själv i julklapp, tyckte att jag förtjänade dom efter allt, en sweatjacka eller vad det heter, typ grå och röd och ett par pumps som jag ska ha på nyår. Efter det så lagade vi tacos hos dom och käkade glass :D. Kvällen spenderades sedan hos sofia för att glo på heartbrake hotell, den är ganska rolig. När jag kom hem slog jag in mammas julklapp och hade deeptalk med elin :P.
Idag har jag varit med sofia, cissi och frida i centrum. Skulle hälsat på nadja på jobbet med men jag orkade inte gå ner dit, haha sorry. Det är så jobbigt att gå upp igen för den där backen. Gullig var hon iaf som slog mig en pling i lördags när hon var på ferre. Vi har bestämmt att träffas nu på lovet och göra ngt, ngn som är på? Jag har även varit duktig och klätt granen idag, det ni! :)

Ska försöka komma över dig nu, även fast jag inte vill. Jag kan inte springa runt och vara kär i någon som inte längre är kär i mig. Det orkar jag inte. Vad jag än är, vad jag än gör så är du där i mina tankar. Jag vill bara kunna släppa allt och fortsätta leva som vanligt, så som du verkar ha gjort.
You broke me, but it´s time to move on..


-Mikaela

hej igen

Va och köpte julklappar innan, det va itne så kul faktist. Och så lämnade jag tillbaka antons 18 års present som han skulle fått, ett skitfint armband va det. Efter det satte jag mig och skulle slå in alla paket och lyssnade på julmusik, kan säga att min julkänsla är helt gone! För mycket att tänka på kanske? hej hopp!

-Mikaela


20 december

Blev inte så lång paus, redan 20 december och jag har noll julkänsla. Den har försvunnit helt enkelt, jag vill inte ha ngn jul längre och inget lov heller. För då måste jag hålla mig sysselsatt och det är inte så lätt när man är ledig så länge. I torsdags var det tomte och det var ganska kul, utifrån de förutsättningar man hade. Förferren var skojsig med bara tjejer hemma hos mimmi. För er som vill se bilder så finns det på facebook. Igår gjorde jag inte så speciellt mycket , segt att gå upp till skolan. Glömde mina nycklar i huset så jag fick vara hemma hos mimmi och vi satt och glodde på desperate housewives. Aja, idag ska jag köpa julklappar, jippie! not. Har inte köpt en enda :P

All i want for christmas is YOU!

-Mikaela

00.46

jag är så sjukt jävlar ledsen!!Grejen är att jag saknar dig så otroligt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt, har nog aldrig känt såhär för ngn innan. Menmen, det är väl bäst såhär kanske.. Det kommer bli jobbigt, men jag kommer nog över det ngn gång, ska bara kunna släppa taget först..och det lär ta ett bra tag. Ska försöka sova nu, natti!

Mikaelalsson.blogg.se upphör från och med nu och en tid framöver, tror jag iaf.

17 december

Idag slutade jag tidigt IGEN! Italienskan var inställd. Härligt! fast ville inte gå hem egentligen. För det är då det är som värst, när jag är ensam. I alla fall så åkte jag hem, kollade lite på tv, sedan åkte jag till sjukgymnasten. Hon måttade mitt ben idag och nu skiljer det bara 3 cm , till skillnad från 5 cm som det var efter operationen. Så det är ju bra.. Idag har jag även provat klänningen som jag ska ha i mon, fick sy in den lite för den va lite stor, men det blev bra. Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker bli lite pepp på imorgon, om en liten stund ska jag gå ner och kolla på bonde söker fru!

asfghjkfd.bläpd regiakejrfkndjfbas.. BLÄÄ!

-mikaela


16 december

Hihi idag slutade jag tidigt, tidigt :D eller ah, hade typ ingen matte, så sket i entreprenörskapen. Nu har jag och mimmi gjort en skiva :). Påväg till maten idag så va det några som ville ta bild på oss från värnamo nyheter, hanna ville såklart vara med på bild! Men när hon sedan fick veta att hon skulle vara med ensam i helbild drog hon sig ur, och skyllde på bad hairday ;D haha. Ikväll är det träning som gäller, styrka! Ska även gå ut och gå med vovven idag, inte så kul.

Vill så gärna att allt ska bli bra! det här är förjävligt dåligt..

Mikaela


15 december

Dagen har gått ganska snabbt, den har dock sugigt! idag är det tidigt träning och innan det ska jag nog bara slappa. Jag har faktist inget vettingt att skriva idag, skulle kunna skriva ner hur jag känner, men det skulle bli aslångt och jag orkar inte med det, det är så mycker jag känner. På torsdag är det tomte :) och det ska bli kul iaf ! Nu ska jag glo på gossip girl :)

riktigt jobbigt
-Mikaela


14 december

Denna natt har jag sovit mer, det va skönt. Nu ska jag se om jag kan pilla i mig lite mat sedan ska jag duscha och runt halv 2 ska jag till sporthallen och kolla på volleyboll, eller jag ska sitta i sekretariatet . Igår blev det att jag stannade hemma i alla fall, hade inte så mycket energi till att göra något. Men det ska bli skönt att komma på lite andra tankar och hejja på laget som ska ta sin första vinst idag hoppas jag ! :) håller iaf båda tummarna. Nu ångrade jag mig om det där med halv två, drar nog upp mycket tidigare till sporthallen eftersom laget har en träning innan och sedan så ska dom prata om matchen och käka kycklingsallad på pizzerian. Har alltid kul med dom så det kan ju piffa till min dag ;D
nu ska jag kila!

-mikaela


13 december

Idag har jag inte gjort mycket, sov typ 4 timmar inatt så är rätt trött, men kan inte sova nu heller. Idag är det lucia, har inte sett ngn lucia på tv för har legat och kollat på massa the hills avsnitt på mtv hela dagen. Men såg ju iaf lucian i skolan igår, och det var fint. Snön ligger fortf kvar och det är nog det ända positiva jag kan se i min dag idag. Ikväll blir det att göra något med någon hoppas jag, för här kan jag inte fortsätta att ligga och deppa sönder! Filmkväll med godis hade inte suttit fel alls ! :)

även fast det här är skitjobbigt för mig så ska jag fixa det, cuz i believe in us!

-mikaela

snöryck, kanonkul!

Mimmi käkade här ikväll, efter det tittade vi på idol och jag kom sedan på att vi kunde åka pulka, plingade sofia och cissi och begav oss till scoutbacken. Eller det fick bli svarta sopsäckar, men det funkar sketa bra. Det är i alla fall väldigt roligt, haha. Sopsäckarna var även lite för små så man fick göra hål för fötterna, och om man sedan stoppade in armarna med så såg man ut som en pingvin, haha. Snö är så roligt! Så här kommer lite bilder från vår upplevelse.


-mikaela


12 december

hej och välkommen snön !! idag är det idol, och jag har inte något mer att säga..

-mikaela

11 december

Idag är det antons dag grattisgrattisgrattis!:)
Synd att man inte får träffa honom bara..Dagen fortsätter med träning, i styrkerummet. Om en liten stund ska jag fika lussekatter med mamma , gott ! :)
I morgon är det lucia i skolan, och efter det ska jag dömma 9:ornas volleybolltunering tillsammans med alla voleybollare! Ha en trevlig dag!

-mikaela

10 december

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och tränat benet och då kom jag att tänka på en sak. Varför gör sig vissa gamla äldre än vad de är? Som ex: det var en gubbe som skulle ändra vikt på en grej, så vände han sig om , tittade på vikten och ropade på sjukgymnasten och klagade på att han inte kunde göra saker själv. Jag slår vad om att han lätt hade kunnat ändra vikten själv om han bara hade försökt. Visst, det är synd om dom nu inte kan, men man kan ju i alla fall försöka. Då tänkte jag för mig själv, att sådan ska inte jag bli när jag blir gammal, jag ska träna och hålla igång hela mitt liv. Så vill jag bli en sådan där cool mormor/farmor som bara är glad och rolig och bakar bullar hela tiden.
Ikväll ska jag träna!

Får även lov att säga grattis till Daniel som fyller 18 idag, grattis!

-mikaela


9 december

Har nyss varit och kollat lite på hanna och mimmi när dom spelade fotboll. När vi gick låg de under med 2-1, inte bra. Nu står det 3-1 så de förlorar nog. Vi sitter här på entreprenörskapen och har betygsnack en och en, skittråkigt. Idag händer nada, tydligen. Är så jävla trött på allt just nu. Har dessutom engelskaprov och italienska glosor till i mon, orkar nog inte plugga.

Idag har jag och anton varit tillsammans i 4 månader.

-mikaela

8 december

Skoldagen har gått väldigt fort, slutade halv två så det var skönt. Helgen var sådär, hade kul på festen tills jag fick i mig lite för mycket och anton hämtade mig med taxi och körde hem mig. Mådde dåligt igår och var hos anton. Träning ikväll, ska bli skönt att träffa härligaste laget :) my family nr 2. Idag känner jag att jag inte har så mycket att skriva, är lite ledsen faktist, men jag tänker inte skriva ner varför.

Dagens låt
pussycat dolls-I hate this part

-mikaela

skitdag

Och nu ska jag sova ;)


friday, i´m in love

Härliga fredag! Veckan har gått jätte fort och det är redan helg, väldigt gött! Idag har jag varit duktig och varit hos sjukgymnasten. Jag,mimmi och jenny var också i centrum och köpte present till igor. Var inne en sväng på befa och jag hittade en skitfin skjorta (för er som inte vet har jag letat efter precis en sådan), MEN , självklart var ju 36 för stort för mig och de hade inte 34, AG sa att man bara kan få tag i det ibland. Jävlar skit! Men,men får hitta en likadan någon annan stans. Ikväll blir det mysiskväll med min älsklingtjejer, idol! Bara 3 st kvar nu, och Robin är grym! Alice med :P Bara inte fjollkevin vinner. Fy vad han är jobbig! Visst, han kanske sjunger bra, men jäkligt störande att lyssna på, som carola typ.
Nu ska jag äta mat! Imorgon är det fest :D:D!

-mikaela


4 december

Idag är jag helt slut. Dagen började med allmänfys på specialidrotten, ganska jobbigt, speciellt när vi i slutet körde tävling i plankan. Ni vet när man endast står på tårna och armbågarna och ska ha helt rak kropp? Ah, den iaf. I slutet var det jag, Pilla och en kille kvar och jag hade gett mig fan på att vinna, vilket pilla också gjorde. Killen gav upp och jag och pilla stod kvar och skakade och båda vägrade att ge upp, båda skulle vinna lixom. Så helt plötslig bröt Dan tävlingen för att det tog för lång tid, och jag och pilla blev vinnare tillsammans. Snacka om att slösat energi i onödan, bestämmt sig för att vinna så bryter han när det är två kvar, då hade jag ju lika gärna kunnat lägga mig först av alla :P haha. Men men, det va kul. Dagen fortsatte med italienska, segt och hela dagen var allmänt seg.
Anton kom till mig efter skolan och myspyste lite, tyvärr hade vi båda träning klockan 18.00 så hann bara ses en liten stund, men alltid kul att träffa honom, min snygging gör mig så glad :). Han är bäst!
Efter jobbig specielidrott , jobbig skola och jobbigt träningspass i styrkerummet, är jag riktigt trött i hela kroppen, framför allt tricebs,ben,axlar,mage och huvud. Dags för mig att sova, seee yaa!!



-Mikaela

3 December

Tjena! Då har tidien sprungit iväg och det är redan onsdag eftermiddag. Torsdag imorgon och jag hatar dom, fruktansvärt seg dag. En vecka till att min favorit blir 18 med. Just nu känner jag mig lite snurrig? Reser jag på mig så börjar det snurra lite lätt. Kanske är påväg att bli sjuk ? Eller kanke ätit för lite, jag vet faktist inte vad det kan bero på. Lyssnar på julmusik också :) haha, jag gillar det. Idag har det faktist snöat endel, men vad är det för mening när den inte ligger kvar? Då kan det ju lika gärna kvitta. Har även varit duktig och betalat till nyårsfesten idag, om nu Länkinen kom ihåg att ge pengarna vill säga, men det tror jag att hon gjorde.
Jag kom att tänka på en sak för en liten stund sedan. Att man längtar så mycket efter att bli 18, men sedan då? Okej, 20 också men sedan vill man ju inte bli äldre? Då blir det inte lika roligt att fylla år. Känns ju inte som att man längtar till att få svara- Jag är 25. På frågan- Hur gammal är du?
Fram till att man blir 18 vill man bara att tiden ska gå skitfort, speciellt på det 17:onde året, just där jag befinner mig nu. 17 kan vara världens mest meningslösa årtal, man borde bli 16, sedan 18 direkt. Eller att dom ändrar 18 årsgränser till att man kan få komma in på klubbar året då man fyller 18, för hur kul är det för dom som fyller sent på året? typ mig, okej inte jätte sent, men för dom som fyller i november/december är det kanske inte speciellt kul.
Idag är det träning, halv åtta. Nu ska jag äta mat, pasta och pastasås , gottgott !

-Mikaela

2 december

Idag är det ingen träning, fast frivillig träning i styrkerummet, så ska nog dra dit senare. Det är redan mörkt och klockan är kvart i fyra, det är ju sjukt. Fast ganska mysigt med. Det snöade faktist i morse, tror att väderguden måste ha läst min blogg igår faktist, fast sedan måste han ha ångrat sig för det stannade inte kvar och övergick i regn ;/. Ska nog göra lite företagsekonomi sedan, har ju inte speciellt mycket för mig. Nä nu ska jag glo på tv och fundera lite ! byebye.

-Mikaela

1 december

Dagen börjar med att sängen är skönare än någonsin, ställer om klockan typ tre gånger. Till slut tvingade jag mig själv upp ur sängen. Glömde totalt bort att det var 1 december och därmed julkalender, men missade tydligen inget enligt nina och hanna. Så det var ju bra, med tanke på att julkalendern brukar vara något som får en i julstämning. För övrigt börjar jag faktist komma i stämning nu, stjärnan är på plats och julmusik spelas. Det enda som fattas är snö, stora vita mjuka fluffiga snöflingor som singlar ner från himmlen. Dagen fortsatte med att jag träffade anton en liten liten stund innan träningen, och nu sitter jag här och ska läsa lite i min bok tio små negerpojkar, vilken jag redan läst en gång och känner mig väldigt nöjd med det. Med tanke på att jag aldrig brukar läsa ut böckerna vi får.
Tio dagar tills fjanton blir 18 ;D hum, vad ska han få i present? Tror nog att jag vet ;)
Sängen kallar! nattinatti gott folk.

volleybolltuneringen i 9:an. 9G var tomtar ;D

over and out!
-mikaela


RSS 2.0