Måndag

Idag va det en lugn dag i skolan, och det hände en speciell sak. haha fölåt men jag måste bara ta upp det här för det var väldigt roligt (ska inte nämna ditt namn) ;D. Vi står i kö i oasen och ska köpa mackor, så hör vi ett boooombom! Vänder oss om och får se den här personen liggande raklång på marken, eftersom vi känner den här personen var det lite extra roligt. Hoppas inte att du fick ont eller något :p, har då aldrig sett någon falla så för en annan , måste då varit en riktigt nygg kille du fick syn på ;D.
Efter skolan sov jag gott i mon soffa, sen kom anton lite sådär överraskande, då blev jag glad:) Sedan var det träningsmatch mote hylte, vinst med 3-0 sen spelade de ett fjärde set till 20 som de förlorade. Efter det var det lagfoto som gällde, blir nog bra med de nya överdragskläderna, även enskilda bilder togs och jag blev sådär kan jag säga.
Kom hem och kollade på idol och åt mat. Sedan fick jag ett överaskninsbesök igen av min anton:) dock lite kortare för att säga lycka till and so on.
Imorgon ska jag vara på väramo sjukhus klockan 07.30, sen märker vi hur mpnga dagar jag får stanna. Får inte ha mobilen på så jag kommer inte vara speciellt kontaktbar. Utan, er jag känner att jag vill ringa till kommer få sig ett litet samtal:). Fick också veta att jag itne behöver sova utan får bedövning i ryggen, det känns bra. Är faktist inte nervös just nu, men det kommer la kanske i morgon.

Ha det bra!
-M

22.14

Nu har jag precis räknat klart alla matte uppgifter som jag låg efter med. Det var jobbigt,blev lite komplicerat ett tag så jag fattade inte så mycket. Tur att man har världens bästa pojkvän som man kan ringa och få hjälp av :). Jobba hemma är sädår kul, men man får skylla sig själv om man sitter och babblar och viker pappersflygplan på lektionerna.
Jag tror att det var min otursdag idag. Först så tappar jag en tallrik hos sofia, haha sedan så var jag och pappa och hämtade pizza, kunde man ju gett sig fan på att jag skulle tappa pizzasallads burkarna mitt i en vattenpöl när jag steg ut ur bilen. Bra kämpat mikaela !
Nu ska jag sova, imorgon är det träningsmatch mot hylte hemma i AB-hallen. Då ska vi lära småtjejerna att skriva match-protokoll och efter matchen är det lagfoto och enskilda foton.
Läste hästens blogg innan och då hittade jag det här från 24 feb: 
"Hoppas lilla mikaela klarar sig bra trots knäskadan!!?? Stackarn. Hon ville så gärna spela. Fan också brast hon ut när hon skadade sig." http://larssonjohanna.blogg.se. Det var gulligt :)

Nana najs och dröm sött !
-Mikaela

Söndag

Kul att träffa Anton igen. Kollade klart på step up som jag typ kan utantill nu :P sedan så gick vi ner till min bror och compani som satt och festade lite. Jag, Elin, Dennis och Anton spelade sedan wii till halv fyra, Anton va väldigt duktig på bowling ;D haha..
idag vet jag inte vad jag ska göra.

Vill helst inte ha tisdag!

-M

Lördag

Idag väcktes jag av att min hund kraffsade på dörren till min brors rum. Jag gick upp och öppnade dörren till honom och först då märkte jag att jag faktist var pigg och hade sovit klart. Käkade lite frulle sedan åkte jag och mamma till apoteket, skulle köpa någon tvål som man ska tvätta knät med inför operation. Men eftersom det är mig vi pratar om lyckades jag även få med mig några nya tröjor hem :).
Jag sitter här och lyssna på min urtråkiga musik. Funderar på att rensa bort alla dåliga låtar och ladda ner ny musik. För ungefär hälften lyssnar jag inte ens på. Men jag känner inte riktigt att jag har tid med det, för det skulle ta ett bra tag. Har inte några ideér på vilka låtar jag ska ladda ner så ge gärna några förslag! :)
Om en stund kommer Anton :D. Då ska jag pussa på honom i massor för jag har då allt saknat min snygging! ;D

stay in school ;D (white chicks)
-Mikaela

sex and the city

Ikväll blir det att underhålla sofia som är sjuk och kolla på sex and the city filmen hos henne :D. Såg den med anton typ förra veckan men jag har inget emot att se den igen för den va bra :D ! Cissi och mimmi är inbjudna :) Jag gillar SATC för dom är så balla :p och inte minst deras kläder . Vem vill inte ha en garderob som carrie? ska handla mat med pappa nu, ha en mysig kväll ! för det ska jag ha :)
A<3

-Mikaela

sara och mickis Idol 2009

Haha för nu har jag och Sara bestämt att vi ska söka till idol nästa år, som en kul grej och för att vi vill vara med på tv xD hahah. Det  ser jag fram emot ;D Någon mer? haha



-Mikaela

10 saker ni inte visste om fröken Larsson

1: Tycker inte om mitt tredje namn maria, så väljer oftast att inte nämna det. Jag heter mikaela, linnea larsson.
2: Älskar att jävlas med folk, retas och driva med folk är bland det roligaste som finns.
3: Tycker väldigt mycket om hästar, ångrar att jag slutade rida ganska så mycket. Hästar är så mysiga tycker jag, fina och stora djur.
4: Var tykig som liten, trodde att jag var något när jag var liten haha, sa kaxiga saker och trodde att jag var cool eller något. Det gick över som tur var, fast övergick till blyghet. Nu är jag inte så blyg längre vilket är mycket bra:).
5: Tycker inte om beiga människor, tråkiga människor som inte säger något och bara håller med andra är bland det värsta jag vet. Alla måste ju ha en egen vilja och kunna prata? Hur trevligt är det att presentera sig för någon som bara säger hej och svarar ja på möjliga frågor? Inte speciellt givande enligt mig :)
6: Ruskigt rädd för ormar, springer inte i ute i skogen under sommartid om jag inte måste. Mimmi lyckades skrämma mig i thailand så jag började gråta, haha, blev själv förvånad att jag var så rädd. Det roliga är att det aldig var någon orm, utan bara mimmi som skulle skoja med mig.
7: Envis, Vill oftast få min vilja igenom. Ger jag mig in på någonting ger jag mig fan på att jag ska klara av det om det är något jag själv valt vill säga.
8: Upprepar ofta om någon säger något roligt eller grammatiskt fel,jag vet att jag inte är den rätta personen att göra det kanske :P eftersom jag inte själv är glasklar på den fronten.
9: Pillar alltid på saker, har jag ätit klart och inte orkar käka upp pillar jag alltid i maten. Tar pappa undan tallriken hittar jag en kapsylöppnare att pilla på, tar han bort den också så hittar jag något annat. Pillmani!
10. Är nog sveriges kittligaste person, jag är kittlig nästan överallt. Det är helt sjukt, och roligt för alla runt omkring mig. Kul att man kan roa någon iaf ;P


Idol

Ja, jag följer idol och ja, jag gillar det:) Måste bara säga att Johan Palm är så jäkla ball!!!

white chicks :D


White chick pooooosers

Träningen idag gick bra, gjorde inte så mycket :P Imorgon blir det riktigt skön dag , först två timmar volleybolll och sedan en timme matte sen så slutar vi 11.25
Ligger in tha bed och kollar på white chicks, så klockren :D. Den är så j*vla rolig, haha och det är inte bara jag som tycker eller hur? ;P I like :D
"byebye schwartzenegro" haha

 Saknar min anton som är och mönstrar idag och imorgon, hoppas det går bra snygging.<3
-M


Torsdag

Den här dagen har gått väligt fort tycker jag, hade företagsekonomiprov sista lektionen och det kändes som att det gick helt okej bra faktist.
Jag har kommit på att jag tycker faktist om att sjunga, det är roligt :). Det går inte en dag utan att jag sjunger en mening hit eller dit och ni ska bara höra mig i duschen ;D haha. Lite synd tycker jag faktist det är att man inte har så som det va på lundåker, för det va kul. Vi hade julavslutningen, lucian och sommaravslutningen i nian och på skolavslutningen sjöng jag,mimmi,thessan och linn You´ll be in my heart och jag sjöng faktist solo , haha det va väldigt nervöst måste jag säga men det va kul:) Fast det var ju bara en vers jag sjöng, men ändå:P.
NU börjar faktist min knäskada ta slut på mitt tålamod.. Känns som att jag har tappat gnistan lite, men det borde ju vara nu som jag ska bli peppad eftersom jag har fått operation och är på rätt väg och så. Det kan ju bero på att jag har fått vara vid sidan om planen och spelet lite för länge eller så är det för att jag vet vad jag har som väntar framför mig. Först otrolig smärta, hoppa på kryckor (vilket är tråkigt och jobbigt) sen kunna gå normalt, rehab rehab rehab rehab i 6 månader. Men jag ska ta mig igenom det snabbt har jag bestämt mig för, för jag vill kunna spela igen. Det är faktist något som jag har utvecklats i och jag tycker verkligen att det är så fruktansvärt roligt. Det gör ju inte saken värre att vi har världens bästa lagsamanhållning heller. :) Nästa säsong ska jag vara ute på plan och banka boll igen! haha.
Sitter och lyssnar på snook-längst fram i taxin, den är faktist skön. Snook har ganska roliga terxter ibland: "med en överkropp som mr Burns" haha vilka kommer på det lixom?
Nu ska jag läsa fetingboken :( om jag orkar vill säga :P
-Mikaela


Trött dag

Jag är väldigt festsugen :) och det här är en bild med mycket alkohol och på en av de bästa förfesterna jag varit på ! :) MÅSTE GÖRAS OM BRUDAR! (och det är då dessa två blondiner till höger det står om i följande stycke.)


Sara,mikaela och mimmi

Shit! Nu börjar det närma sig operation och jag är lite skraj måste jag erkänna. Var hos sjukgymnasten för sista gången idag, ska ju tillbaka efter operationen med i och för sig men det lär ju dröja ett tag.
Dagen idag har varit trött, hade en lååång engelska lektion men det fixade jag och mimmi med vår roliga "trötthumor". Vi skulle skriva om konsentrationsläger som vi då fick till "Camp concentration" vilket vi tyckte lät mycket bättre. Sedan så skulle vi skriva att de sorterades män för sig och kvinnor för sig men vi kunde inte riktigt komma på hur vi skulle skriva det bra, men då kom mimmi på den brilljanta idén med sådan rolig och bra engelska!
Mimmi- Women went to the right..
Mikaela- And men left..
Tystnad= båda tänker efter på vad jag egentligen sa
Skrattanfall!
Där lyckades vi också få till ett sånt där bra skämt som bara är roligt när man är trött och flummig. Även fast jag tror att de flesta fattar så, för er som kanske inte fattar så blir det en dubbel betydelse på ordet left. Sedan gör det ju inte saken bättre av att jag inte alltid kan läsa så bra. Tur är väl att vi är såpass lättroade ;D. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, isf borde jag bli hundratals år. För tänk hur många gånger vi skrattar på en dag (inte minst åt Jenny) och gånga det med 365 dagar, då får vi fram det på ett år och det lär vara en hel del bara på ett år.
Idag ska jag ta mig upp till träningen med hjälp av cykel, men innan det ska jag skriva en svenska uppsats som ska redovisas muntligt imorgon och plugga till företagsekonomiprovet som vi också har imorgon. Fast det blir nog inte speciellt svårt med tanke på att vi har gått igenom allt och jag fattar faktist. Ska även läsa igenom vårt "Camp concentration" som också ska redovisas muntligt imorgon.

Simma lungt!
-M


Bra tisdag

Irritationsobjekt: Kan inte få min bild att synas !!!
Förkyldningen börjar gå över nu, förutom att jag låter om en kråka och har riktigt ont i bihålorna så är allt toppen :). Idag har jag spenderat ena halvan av dagen i skolan, andra halvan hos Anton. Dagen började med företagsekonomi, lagom segt sådär på morgonkvisten. Sedan var det fika med A klassen vilket vi gör varje tisdagsmorgon, meningen är väl att vi ska få bättre sammanhållning mellan klasserna och det funkar la sådär om jag får säga det själv. Det ser ut ungefär såhär: B klassen vid ett bord, A klassen vid bordet bakom. Sara som sitter vid A bordet och är den ända vi känner från den klassen slänger några ord över till oss (eller tvärt om), alla äter upp sin fika och går.
Jaja, back to my day! Dagen fortsätter med ytteligare en FG lektion.
Lunch+Fisk=inte hungrig.
Matte, vikare+jag fattar sådär mkt+Jenny Ayala= två uppgifter gjorda.
Sedan så skulle vi ha etreprenörskap till halv fyra men eftersom jag, Sara och Nina hade gjort klart vår affärsidé och affärsplan behövde vi inte vara kvar länge. Måste även nämna att Andreas, vår entreprenör lärare är hur soft som helst. Lämnar skolan vid sådär 14.20.
Väl framme hos Anton skulle hans lillasyster Alice ha kalas. Temat va prinsessor , hur gulliga som helst :). Jag och Anton tog en liten promenad ner till kossorna, en kalv hade rymt så den fixade anton in i hagen igen. Satt på bryggan en stund och hade det mysigt. Sedan va det fika så vi drog oss upp till huset igen. Juste glömde säga att jag blev nerbrottad sådär tre gånger kanske under denna dryga tid vi var ute. Helt oskyldig...kanske;). Jag satt kvar på uteplatsen med mosterAnton och john medan Anton och hans kusin gick och sköt fåglar eller vad dom gjorde. Alice öppnade presenter och jag fick läsa vad det stod på korten. Efter en stund ute blev det slapp på soffan och på kvällen ville Antons mamma hoppa långhopprep, haha, jag fick veva eftersom jag inte kan hoppa :P. Men kajsa,Anton och Alice fixade hoppandet bra, Maria också faktist ;).
Dagen har varit himlans bra+ Anton har världens mysigaste familj!+ jag är kär= Kan det bli bättre? :)

Som de flest kanske har uppfattat så har jag lite problem med stavningen ibland :p. Speciellt när det gäller Ä och E, fattar inte hur svårt det kan vara egentligen men tydligen är jag för trög för att höra skilnad haha. Som tex:  stavas det väl, eller vel? Kalla mig trög om ni vill men jag har faktist ingen aning. haha . Klockan är 22.45 och jag ska snart sova, det ska bli riktigt gött faktist för jag är satans trött. Ha det gott folks!

   
Bilden på oss ser rolig ut för min mobil suger, den andra bilden är utsikt hos antons hus fint , det ser ut som att det är helt långt till sjön, men det är det inte :)
Peace out!
-mikaela


??

okej, någon som har lust att designa min blogg ? haha jag fattar nada.

-M

SJUK och rastlös

Jahopp, då va det söndag igen och självklart har jag lyckats bli sjuk. Så imorgon blir det ingen skola för min del, måste verkligen se till att bli frisk den här veckan.
Ligger och lyssnar på Jet-shine on , den är bra. Typisk sån där "OC musik" som jag kallar det, som jag säkert har fått av anton, för jag har då ingen koll på sådan musik. Har kommit på att det är härligt att lyssna på det. En annan sak jag har kommit på är att jag är fruktansvärt dålig på att hålla ordning på mitt rum, tror att de flesta kanske känner igen sig på den punkten. Kläder slängs på golvet hit å dit, orkar typ aldrig bädda sängen, och jag kommer knappt ihåg sist jag damsög. Som tur är har jag en mormor som mycket gärna damsuger å plockar undan på mitt rum och i övriga huset. Ett tack till henne får man väl säga.
Satt och kollade på volleyboll på eurosport innan,Damer Frankrike-Tyskland. Blir så fruktansvärt sugen på att spela. Har faktist varit med en hel del på specialidrotten nu, eller har varit med å tagit lite mottagning och försvar men det är ju iaf mer än att bara stå och titta på. Tyvärr är det bara en vecka och en dag kvar tills jag är tillbaka på ruta ett (vilket kommer suga). Bara att räkna med att jag inte kan spela ngt över huvud taget den här säsongen. Så elitserien får jag spendera vid sidan om och heja på mina töser. Ska bli kul och se hur det går för oss faktist, hoppas på att vi minst kan hålla oss kvar iaf. Har ju trots allt ett ganska så tunt lag med typ medelålder på 18år och ganska så lite erfarenhet av elitseriespel. Men till skillnad från Lejonen så har vi ett lag med egna produkter och inte massa polacker som representerar gislaved :P. Så kom och kolla på laget när matcherna sätter igång i oktober ! :)
Nu ska jag kolla på Tv-pucken där två killar från gislaved är med och spelar för småland.

anton, jag saknar dig fasten det inte så länge sen vi sågs :P <3
-M

Hej blogg!

Nu har jag blivit lika cool som alla andra å ska börja blogga ;D Återstår att se hur detta går.
För övrigt är jag riktigt jävlar asförkyld.. Vaknade upp hos anton idag med världens kråkröst och huvudet stort som en ballong kännes det som. Vore ju inte det skönaste att vara förkyld samtidigt som operationen. Sedan åkte jag hem för att gå till "frissan elin" så nu är det klippt och ingen utväxt syns på långa vägar. I morgon ska det även färgas lite brunt i luggen :). Ikväll blir det nog myskväll med sofia och mimmi men innan det ska jag käka mkt god mat här hemma :D nämnligen plankstek lr planka lr vad det heter.
Och eftersom inte anton är här å tröstar mig nu när jag håller på att dö av förkyldning så ska jag nog åka å köpa en stor fet godispåse, Hej tjockislördag ! :)

PS. En viss person tar fula kort på mig och vägrar låta mig radera dom från sin kamera, dålig stil får jag lov att säga. Speciellt när man kommer hem å upptäcker att just denna person har raderat bilder som är fina på sig själv från min mobil! Hämnden är ljuv sötnos ;D

-M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0