ehm, bakis va det ja.

Ja, som sagt så blev det fest igår. Och man mådde ju som man förtjände i morse, somnade väl vid sådär 3? För att sedan gå upp vid sju. När jag vaknade var väl tankegången ungefär såhär -  vart är jag? skolan? vad är det? fyfan vad jag är trött, shit är jag fortfarande full? haha...  Jag kom så långt som till spegeln på toan och insåg att mina ögon var mer än svullna av trötthet, så jag gick och lade mig igen och försökte mig upp en och en halv timme senare, det gick bättre. Vill dock understryka att jag faktist kom till skolan.
Idag hade vi ingen träning, riktigt skönt och jag har nästan glömt av hur härligt det är att ha en ledig vardag, man hinner ju med SÅ mycket! Jag har lyckats hinna med: matlagning, sova, plugga, raggarrunda med sofia och mimmi, promenix med jesper och glo på tv.
Nu går mina ögon i kors, så kanske dags att stänga dom för dagen. Tack och hej för mig!

Elitserien 09/10 ! :)

Vinst med 3-0 så det blir elitserien nästa år igen :) vilket betyder att ikväll är det FEST! Nästa säsong ska även jag försöka komma tillbaka till formen där jag slutade ! Ingen skön, vanlig tråkig söndag här inte! ;D bye folks!
  

städdag.

Igår var vi hos nina på lets dance kväll, mysigt! Måste dock säga att Laila Bagge lätt skulle ha vunnit, dansen när de hade vita kläder var väldigt bra faktist.
Igår rensade jag även upp vår fula stök hylla här uppe i hallen, nu är den fylld med skor :D i like! Idag rensade familjen Larsson upp även på kontoret/stökrummet, som numera blivit Gym/kontor. Juste jag har även varit duktig och ränsat i mina lådor och organiserat strump- och underkläds lådan ;D Förstår att ni bara dör efter att få läsa mer om min dag efter denna intressanta information. Men får faktist lov att svika er där och be er att hålla er till nästa inlägg! haha.
Dags att hoppa in i duschen och sendan vänta på att nadja hör av sig. Adios amigos!

skyhigh!

Grymt bra volleybollspelare och GRYM spänst... Nästan lika bra som jag ;)
 Och hur högt är herrnätet? tror det är 2.42 om jag inte mins fel elelr så är det 2.36 :P


Och den här killen är ju inte heller dålig!

elvis

Dagen har gått jädrans fort och jag har hunnit med att bland annat idrotta två gånger, lyssna på elvis och fotoshoota med hanna ;D( hon stod modell för de 4 första bilderna på den nya mobilen, den funkade bra.). På svenskan har vi kolalt på filmen Walk the line, om Johnny Cash och jag tror de flesta av oss diggar musiken faktist. Tänk om man hade levt på den tiden, fasen va coolt det hade varit ;D. Och det är  ungefär där elvis kommer in i bilden, vi satt på svenskan idag och skulle lyssna på johnny cash, men det blev elvis i stället.
Jag gillar när dagarna går fort, snart helg igen, då ska det bli skoj på söndag ;D haha. Sedan en vecka till och efter det en vecka lov. HÄRLIGT!
Snart träning, arrividerci!


better in time

 


"Since there's no more you and me
It's time I let you go so I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is, I'll be fine without you
Yes, I will! "


snyggt jobbat!

Dagens flipp: Lunch på Chili thai med bästaste mimmi och jenny (saknade dock två pers! ) Mycket gott får jag lov att säga. Härligt väder idag också, något kallt, men det går åt ljusare tider :) det är också värt att flippas!

Dagens flopp: Lyckades lägga mobilen på ett blött handfat!! självklart skulle det rinna in vatten och mobilen gå sönder. Tyckte dock att jag tittade innan så att det inte låg ngt vatten där, men tydligen inte.

Dagens flipp 2: Får en ny av pappa idag :)


håkan braström


najs

Idag har min kära sofia tagit körkort :D:D ! Grattis grattis.

3-0

Duktigt tjejer! Vinst med 3-0 idag och en match kvar att spela, räcker att ni tar 1 set så blir det elitserien nästa år med. Efter den matchen kollade vi på hyltes herrar som också vann med 3-0, asså herrvolleyboll är sjukt grym!
Det här kan vara min tröttaste dag någonsin, det är seeeegt idag och nu ska jag sova! adios.

Toppen lördag

Jag hade skitkul igår! Tack ska du ha hanna :) När man blir full är det lätt säga saker man inte menar, det råkade jag göra igår. Men aja shit happens and life goes on :P
Tårtan var god och hoppas du blev glad för presenten, eller ah jag vet att du blev det för det sa du i telefonen nyss haha. Efterfest skulle det bli hos jesper, men nej efterfest blev det inte. I alla fall så slutade min kväll väldigt mysigt , hihi :D
Nu ska jag åka till hylte och kolla på volleyboll! Hejja GVK!

right round


spårlöst

Här om dagen när jag satt och tittade på spårlöst, sa mamma: Visste du att jag har en bror där ute någonstans som jag inte vet vem det är? Han blev tydligen bortadopterad innan mamma föddes, lite sorgligt men så är det. Frågade mamma om vi skulle hitta honom, men hon verkade inte ha så stort behov av det ;P men det skulle ju vara coolt, att få en extra morbror och kanske några kusiner extra? fler födelsedags presenter i alla fall :D haha. Nehe, maten kallar!

M&M

Här är lite vackra bilder på mig och mimmi, en händelserik dag från i sommras!
      
   

Grattis bror!

Min mamma är bra! Igår bakade hon både mockarutor och bröd. Jag älskar nybakat bröd, fyfasiken så gott! :) Idag lagade hon även Dennis favvorätt, eftersom det är hans dag idag och fyller hela 22 år. Käns som att han fyllde 18 igår typ, men så är det ju inte, för det vore ju väldigt konstigt i så fall ;P. Jag gav honom en mörkare jeansskjorta. Hur snyggt är inte det på killar lixom?! Lite sådär slarvigt uppvikta armar och lite uppknäppt upptill. Och nej, bilden jag får upp framför mig är inte min bror!
Veckan har gått sjukt fort, I like! Imorgon är det fredag :D och då ska jag och mimmi sola! Nu orkar jag inte skriva mer, back to matten och lycka till, till oss i spek07b som har prov imorgon på kapitel 3 funktioner.

Och just det, glömde säga att låten i inlägget innan var ninas tips ;D

laalaalaalalalalala

Idag är det vååår! D: Och något har hänt med mig, jag kan plugga! Utan att somna, kolla på tv eller sätta mig vid datorn. Im back on track ;D
Måste bjuda på den här låten, den är skön och ja, den ska spelas på lördag ;D (Spelas endast på hög volym)


life is goood

Idag är det vårigt ute, blåser dock lite. Men gud som man längtar efter vår och sommar!! Livet leker just nu, det är lite mycket i skolan, annars rullar det på som satan och jag är festsugen :)
Råkade göra ett BIG mistake idag. När jag precis hade låst upp dörren och klivit in i huset kände jag doften av bränd plattång, SHIT?! plattången! Hade visst glömt att stänga av den i morse, som tur var låg den bara där och var asvarm, tänk om det hade börjat brinna ? OOPS :P Har inget vettigt att skriva just nu, så ha det!

looking forward!

I fredags var jag i jönköping och skulle hämta mitt skydd till knät. Väl framme får man kommentaren: vilka smala ben du har hehe. Och så har man oturen att skyddet inte fanns hemma i xs. Men eftersom jag förklarade att jag behövde ett under helgen så fick jag ett annan sålänge och får det riktiga i veckan.
Som sagt spelade jag volleyboll igår med mitt robocopskydd och det var väldigt kul att få spela igen! Kändes dock att det var ett och ett halvt år sedan jag spelade flera matcher på en dag, 7 spelade matcher varav 4 i RAD :O snacka om att jag var död de två sista matcherna. Lyckades även skaffa mig tryck-skavsår på fötterna så jag knapt kunde gå, det är bättre idag men ser ut som brännsår och så käns det också!
Var hemma runt åtta och sedan kollade vi på melodifestivalen hos sofia och gaphalsen vann?! En jädrans skräll får jag lov att säga.
Nu är den här helgen över och jag ska spendera dagen med att göra ingenting, fast ska nog faktist plugga lite, annars så ska det vara chill ! :) Jo, ska nog bränna ner en partajj skiva eller två till hannas fest på lördag. Det är något jag ser fram emot och gör att den här veckan kommer säga shooof och så är det lördag! :)

hej, mitt vinterland?

Då var denna veckan snart slut :D såå gött! och snön kan ju börja med att smälta bort direkt tycker jag! Ingen skola imorgon, ännu göttare :P ska nämnligen till ortopeden i jönköping och hämta mitt skydd! Efter det blir det säkert en sväng inne på A6, håll i pengarna micken! Är dock väääldigt sugen på ett par nya skor, till hannas fest kanske? Får se hur det blir med det. Nu ska jag sova, och kan berätta att jag drömde att jag var på en fest inatt, och så snodde några 92:or mitt vin. Haha! Något festsugen kanske?
Bouna notte!
Bjuder på några fest bilder!



onödigt!

I natt drömde jag en väldigt bra dröm, något som jag då tyckte var helt verklig och jätte bra. Och när man sedan vaknar och inser att det bara var en dröm, blir man så sjukt besviken. Nästan så att man gör sig själv besviken, fast omedvetet.  Så går man och tänker på det hela dagen. Det kallar jag onödigt!
Nehe, dags att sova och hoppas på att det blir lite nödvändiga drömmar inatt ;P sov gott !!

naturgodis!

Nu har jag precis varit ute och brummat lite bil, stannade till vid kvantum så mamma kunde köpa mat och jag kunde köpa mitt naturgodis, fasiken va det är gott! Känns mycket nyttigare än vanligt godis och mer variation enligt mig;P. Nu ska jag plugga, ciao!

gött!

Dagarna bara springer förbi! Idag har vi i alla fall varit och spelat skol-sm kval i falkenberg och till och med jag spelade några bollar. Råkade även serva en tjej i huvudet, så gick jag fram och sa: förlåt, gick det bra? hon: snyft snyft, nej. Fast ungefär 5 sek innan hade jag vänt mig om för att gå tillbaka. Haha , kan faktist inte låta bli att skratta åt det, vem erkänner att det gjorde ont? Och hur kan man göra missen att inte se att det kommer en boll mot sig?
Självklart var alla duktiga och vann alla 4 matcher med 2-0, tog oss till sm-final som går hemma i gislaved faktist , då får ni komma och kolla gott folk! ;D Då kan troligtvis jag vara med och spela lite mer kanske, eftersom jag får mitt skydd på fredag :) Igår hade vi svenska salskrivning från halv 9 till halv 12, kändes som att det gick helt okej den här gången faktist, men så brukar det kännas och så får man tillbaka provet med ett G på, fast denna gången kändes det som att det är värt mer än ett G, hoppas på det iaf.
Retas är ju något som jag tycker är väldigt kul att göra, inte minst när man ser hur tjurig någon blir, eller när den redan är tjurig. I volleyboll kan man få massa sådana roliga tillfällen att psyka folk, idag fanns ett sådant tillfälle, vilket jag och pilla snappade upp direkt ;).
Ingen träning idag, fy fasiken va gött! :)


hum?

Nu är det mycket att stå i, mycket att göra och jag hänger inte riktigt med, prov prov prov och stress stress stress. Vet inte riktigt vart jag själv tar vägen då, nästan så att man glömmer bort sig själv. Blir lite deppig av det faktist, och då börjar jag tänka på vissa saker, och just nu är inte det bra alls!
Nu ska jag gå och sova , helt slut! ha det bra gott folk.


Romantiken...

Jaha, då va den här helgen slut. Vart tar dagarna vägen?! Nu har jag pluggat på svenskan som jag har prov på imorgon. Eller pluggat och pluggat, jag har hittat svaren på frågorna och läst igenom det. Dagen har bestått utav volleyboll, mat och plugg. Jobbigt att inse att man behöver ta till helgdagar för skolan. Juste, Elin har klippt mitt hår idag också, bara topparna men ändå ;P.
Jag ska få en ny mobil också! Då blev jag glad. Ska få en av pappa som jag ska visa för alla mina vänner och göra reklam för den sa han. Haha! Min nuvarade behöver en ersättare!
Har kommit på att jag är väldigt nyfiken på anonyma komentarer! Så.. Parken nissen?
Nu är jag trött, ska slänga mig i sängen och kolla på tv!
 Troligtvis den ;P


brumbrum

Idag har jag övningskört, måste säga att jag tycker att det är skitkul att köra bil. Fyfan va gött det ska bli med körkort om till och med mindre än ett halv år (förhoppningsvis). Åh jag är så avis på både hanna och sofia som båda har fyllt 18 denna veckan, massa grattis till dom! Ikväll ska vi ut och käka för mammsen fyller 47 imorgon och efter det ska jag till mimmi och chillidilla.
Har väldigt mycket att se fram emot nu och det gillar jag, för då går tiden fort. Till helgen så ska jag spela volleyboll, JA ni läste rätt! WIIIIIIE . Okej, kanske inte blir så mkt spel för min del, men jag är så fruktansvärt sugen. Hoppas bara inte jag gör något onödigt, för är ju som sagt rekomenderad att inte spela. Helgen efter det så har Hanna sin 18års fest :) (Har dessutom redan bestämt vad jag ska ha på mig :P, tror jag). Massa Skojskojskoj!!

Hoppet är det sista som lämnar kroppen.


Fredag

Micken står inför vissa val hon måste göra.. Ah, det får vi se hur det blir med det. Otroligt skönt med fredag i alla fall, men nu hinner jag itne skriva mer för nu ska jag och dennis upp till centrum och köpa födelsedagspresent till mamma. byebye!

Soft dag

Inga lektioner idag, utan det var ett besök på vårat fadderföretag som gjordes. Det gick ganska fort och åkte där efter tillbaka till gislaved, där även resan till Magaluf blev bokad :D wiiie ! Ska bli sjukt kul. Jag har även hunnit med att vara hos sjukgymnasten- där inte jätte roliga nyheter väntade, varit hos min kusin som fyllde 7 år och spelat tv-spel med honom och tränat. Jag är trött i mina ben.
Imorgon har jag inga lektioner heller, för då ska jag och mina specialidrott folks dömma volleyboll eftersom högstadiet har skol-sm. Yesbox, så ligger det till! ;D ha det gött!

tunga ben

Jag köttade ben idag på styrkan, och ja! Det känns! Varför ska jag vara sååå dålig på att stretcha? Har redan träningsverk och man kan ju fråga sig hur det käns i morgon. Jaja, imorgon ska jag till sjukgymnasten också. Nattinatti


Snart helg! ;)

Jaha, vad ska man skriva här idag då? hum.. Kan ju berätta att jag slutade halv två, och efter det har jag suttit och räknat matte. Just nu sådant som jag ALDRIG kommer att ha nytta av, menmen man tränar ju i alla fall hjärnan. Jag har även varit ute med vovven, och han är jätte seg.. Stackarn har nog ont någonstans, fast han verkar mer deprimerad om jag får säga det själv. Typ ålderskris, haha. Nä nu får man inte skoja, han mår i alla fall dåligt :(. Tänk om han helt plötsligt skulle försvinna? Shit, han har funnits i mit liv sedan jag var 6 år, längre än vad mitt minne räcker till och med.. Jaja, den dagen den sorgen.
Imorgon ska jag inte ens till skolan, bara ett litet besök på vårat fadderföretag sedan är jag ledig. Har dock en massa skolarbete att göra, svenska prov och matte väntar. Återstår att se vad som blir gjort ;D. Nu ska jag gå och byta om för träning.. Igår gick jag upp till träningen, det brukar jag göra på måndagar. När det blir lite bättre väder ska jag bli hurtig och börja springa upp till varje träning, träna 3 timmar och sedan springa hem. Det borde bli en bra förändring på min kondis!
tack för mig gott folk!


yeeeiiy ! :)

Jag får väl börja det här inlägget med att lägga en tanke eller två på min lille vovve. Han mår inte så bra, i och för sig så är han gammal, men får hoppas på att han blir bättre!
Det går rykten om att bland annat jag ska vara med på trajet i år ;D haha , det ska bli riktigt kul! Vi måste komma på ngt sköjj tjejer :). För övrigt så har vi tagit över 3:ornas städning nu dessa två veckor, och fyfabian vad ni skräpar ner! Speciellt runt T2:orna och Estet:2ornas skåp. Haha, så ta åt er ! ;P Och vad kan vara mer härligt än att jag inte har varken ENGELSKA eller ITALIENSKA på TVÅÅÅ veckor. Snacka om drömschema :D När slutar jag på onsdag sa vi ?.. juste, 10.55 :D
All right, i just love my life right now! :)

grattis farmor

Idag är det 85 års kalas hos farmor och farfar som står på schemat! Inte jätte kul kanske, men det blir i alla fall god mat. :p Det är det alltid hos farmor! Igår ringde bo mig och frågade om jag ville spela idag!! Med division3 laget, tyvärr har jag inte fått mitt skydd ännu, fortf förkyld och fortf lite för tidigt. BAJS! Dessutom är det typ omöjligt att slänga mig åt vänster, haha. Nehe, gamlingarna kallar!
Adios amigos!

RSS 2.0