Sååå goe låt!

Jag hittade den ;D från att ha hört den på den där bilreklamen

Beachvolleyboll

En sådan härlig dag! Drog mig hemmåt från skolan vid halv två, satt ute i solen och stekte och efter det va det dags för beachvolleyboll :D. Det är vad jag kallar sommartecken! Och att det spelades beach på världsnivå tåls att tilläggas ;D. Imorgon eller på fredag ska jag färga mitt hår, ovanligt va?Håret har solblekts och känner att jag börjat tröttna på min utväxt, jag har kämpat med att vänta, men nu är den förjävlig ;P Rycktet säger att fjäsket börjar på måndag ;D Wiiiie !


When there's nothing you can do, what do you do?


Hon gör det igen!

Jenny Ayala-" Har han linser eller är han bara ovanligt vindögd?"



Härliga tider

Det är härliga tider! Jag älskar vädret och det börjar närma sig slutet i skolan för det här året. Tanken på att jag har hundra roliga saker att se fram emot hade kunnat få mig att jubla, men det gör jag inte. Och ryktet säger att det börjar närma sig fjäsk för oss fjäskklasser;D I love it!

Snart är det vår tur ! :)


                       
Haha, käns som igår ;P

Jenny Ayala, en klass för sig

"Man lär sig av sina misstag"
Jenny Ayala- "Men jag gör fel hela tiden och jag lär min ingenting!"

SEMIFINAL!

Imorgon spelar vi semifinal!! :D och jag har faktist fått spela lite :)

J-SM

Missar trajet och spelar JSM i sporthallen hela helgen, kom och kolla!! Vi har som sagt ett guld att försvara :)


imorgon är det fredag

jaha, då va det fredag imorgon :D igen! Har även hört att det ska bli fint väder så eftersom man har turen att sluta klockan halv 12 på fredagar så blir det ut och pressa i solen hela dagen! :) Ska även hinna med att färga håret och träna med j-sm laget. På lördag och söndag blir det sm och på lördag kväll grillkväll hos sofia:) MMMM älska grillmat! Jag som kommer att spendera största delen av j-sm på bänken hoppas att vi kommer att försvara guldet från förra året. Kanske kommer man hem på söndag eftermiddag med en guldmedalj sunt halsen? Inte illa för att bara ha stått på bänken och hejjat på ;D Fast man vet ju aldrig, kanske få spela några bollat iaf. Vi får se, jag är i alla fall glad att vara tillbaka i laget igen! Synd att man inte får spikea bara.. God natt gott folk och ha en solig fredag!
Juste, glömde berätta att det blir tacos serverat i mitt hus imorgon, MMMM längtar redan! Så jäkla gott :D så.., nu kan ni sova lugnt inatt ;)

Inlines

Idag har jag och sofia varit ute och motionerat! Vi tog nämnligen fram inlinesen och gjorde årets första runda :) Personligen tycker jag att det är väldigt kul och inte nog med det, det är bra träning också! Vi brukar faktiskt ta oss ut på några rundor under sommarhalvåret, fast då brukar rundorna även innehålla en glasspaus. ;)

   

?

Satt nyss och kollade på the hills, då en kille i programmet ger massor med komplimanger till en tjej och sa massa saker, gulligulligt sådär. Så kom jag på mig själv med att snysa åt det och tänka, men ofta!! vad vill han?.. Istället för att få den där vanliga tjejreaktionen, ååååh va gulligt så är det jag som är hel pessimist och istället tänker på vad han är ute efter. Kanske tappat lite tro för det här med kärlek kanske? Hum, vem vet. haha..

Imorgon har jag sovmorgon :D och nu är det dags för träning, hejdå!

Studiedag

Så skönt att vara ledig en extra dag! Har städat, gjort ett arbete med sara och nina och efter det tränat. Känns som att man har fått lite gjort trots allt ;P. Imorgon är vi lediga på morgonen och sedan blir det att arbeta med fadderföretaget. NU har jag inget mer att säga. Adios amigos


when it was good- flipsyde



It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time

Bäst helg

Fredagen spenderades nere hos thessan i Jonstorp, och det var en väldigt bra fest!! Roligt folk, god mat och roliga lekar. Så roligt har jag ínte haft på länge :) Sjukt trött begav jag mig hemmåt med hjälp av tåg och sedan på fest i bredaryd vilket också var också roligt, dans och trevliga människor!
Nu är det dags för mig att göra något av min dag. Ikväll blir det pizza :D



Bilder från båda festerna finns på facebook `;)


Hem från halmstad?

Om det nu är så att någon kanske ska åka till halmstad på lördag skulle jag vara jätteglad om jag fick åka med hem på eftermiddagen någon gång. Vill gärna kunna stanna i skåne så länge som möjligt :P och det går bara två tåg mellan halmstad och smålandsstenar och fler mellan ängelholm och halmstad. Så om någon ska dit och jag skulle kunna få åka med hem så får den gärna höra av sig till mig, helst på mobilen isf ;)

tvåboll

Idag har varit en soft dag, vi har bland annat provat klasströjor till trean. Efter skolan satte jag mig ute i solen och brände på lite, lyckades somna, vilket var ganska gött. Ikväll är det hemlisfixardax men innan det är det träningsdags, och jag tror nästan att det blir en avgörande Tvåbollsfajt. För er som inte känner er så hemma på volleybollfronten så är det en uppvärmingsgrej och som man kanske förstår så spelar man vanlig volleyboll fast med två bollar som är igång samtidigt. Vinnarinstinkt som vi har i laget så går alla självklart in helhjärtat för att vinna det här, även om det så ska behövas ta till lite fusk, vilket inte brukar funka så bra. För det första så blir det ett jävla liv på alla, haha, och för det andra så har vi Bo som dommare, men de flesta försöker iaf, speciellt Läniknen ;) haha.. Mycket roligt spel. Ha en bra kväll gott folk!

Jag orkar inte.

Där emot orkar jag den här låten. SÅÅÅ skön.
Idag har jag fulländat min utstyrsel som fortbollspelare till thessans fest, även tillhörande "vatten"flaska ;D. Det är sport-tema och jag blev tilldelad fotbollspelare. Det blir nog kanoners ;D


fullt upp.

Jaha, då var påsken över. Idag är det pluggdag för min del och jag hatar det. Det har varit en härlig helg med världens bästa väder!! :) Och jag har bara massa roliga saker att se fram emot, ändå är det något som stör mig, som gör att jag inte kan se fram emot alla dessa roliga saker lika mycket som jag borde göra. En sak stressar mig, ilska, eller något. Vilket skulle vara väldigt skönt att få ur sig!
I alla fall så är det Thessans fest på fredag, Ellen-Lina-Julias fest på lördag, helgen efter är det trajet / j-sm och veckan efter det är det skol-sm final hemma i Gislaved.
Som sagt, pluggdag.. man blir ju deprimerad!

sol

solsolsolsolsol :D  härligaste helgen på länge!

påskafton!

Vaknade efter ha sovit i tolv timmar, haha. Så jag var nog väldigt trött igår. Dagen har varit solig och jag har varit ute typ hela tiden. Så vad händer då ikväll? Planen var att åka till halmstad med hanna och erica, men nadja och becca skulle inte dit och jag kommer nog inte in någonstans heller så inget halmstad inte. Grillkväll? JA tack, men becca och nadja skulle på annan grillkväll och nu är man alone.. Haha. Eller nej, inte helt alone för min mimmi har inte heller något att göra så det blir väl mys med henne eller något. Men grillkväll med lite dricka hade inte suttit fel, inte alls faktist!
Och så vill jag bara säga, sluta spela mammas lilla ängel, skenet bedrar.

långfredagen

Och jag kan inte annat än att hålla med, den har varit lång.
Trevlig kväll hos Sara med god mat och härliga tjejer, påskäggsjakt och efterrätt. Parken igår var kul!, Har gassat ute i solen och även denna dag lyckats toasta till mitt ansikte. Idag är jag trött. Riktigt trött..

"Den kommer som i vågor,
allt är bra ett tag.
Sedan så kommer den igen.
Känslan som om man har ett stort höghus lutandes över hjärtat."
Tungt.


.

hej, och hej då!

jenny=bäst

Idag hade jag tänkt att publicera några av alla roliga saker som rör sig runt jenny, saker som hon har sagt och gjort. Det är tur vi har jenny då hon alltid fixar oss ett gott skratt!

I jennys almanacka: Skulle jobbat, men bytte med emilia.

Jenny: har du någon laddare i bilen?
Catrin: jag har bara ericsson laddare, har du ericsson?
Jenny; aaah... eller.. sony

Nina: Jenny, vad är stockholms huvudstad?
jenny: är inte det helsingborg?

Jenny pekar på afrika och frågar: är det här island eller?

och så har vi ett citat som slår allt och alla, men det kan jag tyvärr inte publicera här. ;P

körkort!

Kvällen spenderades hos hanna, SOM HAR TAGIT KÖRKORT IDAG :) blev lite snack om trajet och så.Efter vi hade varit där så körde hanna hem oss. Innan dess var det träning och try out, vilket menas med att det var några nya som provspelade eller vad man ska säga. Nu är jag väldigt sugen på att ta körkortet så har faktist börjat läsa teorin. Inte jätte kul men det måste göras. nattinatti!

haha

Och till dig som komenterade mig som fjortis kan jag väl säga- bättre lycka nästa gång. Haha, helt fel defenition av mig! Och för det andra så är det t-shirten jag vill visa :)

twilight

Juste, har ju glömt att berätta om bästaste twilight!! Har länge hört massa babbel om den där filmen och om hur bra den är och blabla. SÅÅÅÅ himla bra kan den väl inte vara tänkte jag, men mycket riktigt visade den sig vara vääääääldigt bra. Här snackar vi bra kille!!! Så ni som inte har sett den måste faktist ta och se den.
 
Bara så ni vet så ska jag och Edward gifta oss imorgon :) !

Oh happy day.

 

måndag

hejsan, idag har jag mimmi och catrin varit i gällstad! Med mig hem hade jag ett par högklackade svarta skor och en stor t-shirt som jag nu har klippt lite i. Kanske blir outfiten till parken på torsdag? Isf med de höga skorna också, får se ;P
Denna vecka ska jag arbeta som hushålleska i vårat hus för att tjäna mig en liten hacka, inte jätte kul, men kommer iaf ha ngt att göra.

But I know I'll see your face again


söndag

Igår var jag hos nadja, det var mycket trevligt! Och jag tror att väderguden blev lite förvirrad och råkade ge oss en sommardag mitt i våren, jag lyckades bränna mig! Men idag är det mesta brunt :) I eftermiddag ska jag åka och kolla på volleyboll i falkenberg, herrfinalen. Ha en bra dag!

Olofsbo

Måste bara meddela att det grillade köttet var sjuuuukt gott! ;D och eftersom jag har en sådan försmak på sommaren så ska jag dela med mig av lite bilder från när jag, sofia och mimmi var i olofsbo i sommras, mysigt!

   
  
   
   

:)

Då var det fredag igen och tjena vilket härligt väder, humöret är på topp och det är inte mycket alls som käns fel just nu! Det skulle väl vara en bok på engelska som ligger och väntar på mig i så fall. Men har ju hela lovet på mig :) Har väldigt mycket att se fram mot nu och det är väl ungefär fest, fest, fest som står på schemat. Himlans skoj!
Har suttit ute i solen idag :D eftersom man slutar halv tolv på fredagar så hinner man med en hel del :) Nu har jag till exempel varit ute och kört bil, bland annat till Anderstorp och hälsat på pappa på jobbet en sväng och en runda runt i Gislaved. Det går bra nu, kör ju som om jag inte har gjort något annat! ;)
Ikväll serveras det grillat kött i huset á la Larssons. Snacka om att det är bland det godaste som finns! Troligtvis för att man mest gör det på sommaren och sommaren är på väg nu, göttgöttgött!!
Helgen blir ganska lugn ser det ut som, imorgon ska jag på middag hos nadja och dom ska förfesta lite där, det ska bli trevligt :). Jag tror dock att jag ska ta det lugnt denna helgen, och festa gärnat den 9:onde istället ;D Nu ska jag skynda på maten lite för jag är hungrig! :D ha en bra kväll mina vänner!

snyggt jobbat !

Jag, mikaela,micken,miklos eller vad ni nu kallar mig, har idag skrivit historia!! Hon har nämnligen läst ut en bok! JA, ni läste rätt, en hel bok. Känner mig riktigt stolt över mig själv. Boken var inte speciellt lång och helt ok intressant, men förstår fortfarande inte nöjet i att läsa en bok? Det finns ju så många andra roligare saker man kan göra.
Nä, även fast jag vill kunna säga att jag tycker om att läsa så skulle det vara en fet lögn om jag tex precis just nu skulle kläcka ur mig något sådant. Jag hittar aldrig ro till att läsa och när jag väl börjar så kommer jag på mig själv efter en sida att jag har suttit och tänkt på massa annat och inte alls lagt märke till vad jag har läst, vilket leder till att man får läsa om sidan igen. Det värsta är när det här upprepas sådär 2-3 gånger, och det är väl ungefär där jag ger upp, slänger boken på bordet och trycker på tv:n. Det är helt enkelt inte min grej! ;P
God natt!


I love sunshine!

Jag blir sjukt glad av vädret!! har suttit ute i solen nu i 1,5-2 timmar och även lyckats skaffa mig lite ränder från linnet, skoj att få färg, dock inte lika kul med ränder.  Snart dags för träning, ha en trevlig kväll!

Fashion night

yes, ikväll har jag varit och kollat på modevisningen i parken med catrin, det va skoj. Hanna var väldigt fin i sin klänning, och måste säga att luddes bögbyxor satt som en smäck ;) Men dom var fina allihopa! Dagen har varit hur härlig som helst med vårväder och allt, var himlans gött att somna i solen efter skolan. Det var väl ungefär allt jag hade att meddela idag. Så ha det bra gott folk!


Kalle och Hanna - så fina så!

RSS 2.0