Magaluf

Inatt drar jag till MAGALUF!! Nu ska jag packa ner det sista och sedan bara invänta natten :D Ha det så trevligt i kalla sverige allihopa, nu är det fest och sol som gäller! :D


3

Idag kommer jonathan hit! :) tack och hej leverpastej!

5

Idag har jag varit ute och sprungit! Efter det gick jag till sofia och vi gjorde pannkakor :) yummie!
Nu är det endast 5 dagar kvar till avfärd! Eller man kan nästan säga 4 eftersom jag och mimmi åker typ vid 4 på natten mellan fredag och lördag ;). I alla fall så har jag börjat plocka fram lite vad jag ska ha med mig för kläder and so on. Klippte även sönder en lite rolig t-shirt som jag ska ha med mig, Gislaved står det ;)
Imorgon natt kommer min plutt hem! :D adios amigos!


Vad tycks? ;D

hårfärg?

Just nu har jag ett problem som stör mig en hel del faktiskt, nämnligen mitt hår. Inte längden utan färgen. För håret är inte längre brunt, det har bleknat väldigt mycket plus att jag har utväxt och inte nog med det så kommer solblekning på allt detta. Visst solblekt hår kan vara fint, men jag vill ha mitt bruna hår igen! Jag får hoppas på att håret bleks till det bättre i Magaluf för innan det blir det ingen färgning utan det får vänta till veckan efter resan, innan min födelsedag!
Min 18e födelsedag :)

;)

Kom hem nu!♥


8

Idag har vi varit på Tylösand, solat, badat och after beachat, det var knöat med folk men mycket trevligt! :) och färg fick vi. En bra dag helt enkelt.!

  

9

Det har allvarligt hänt något med min föräldrar! Renoveringsnojja eller vad? Nu har de renoverat klart toan där nere, den blev jätte snygg. Men inte nog med det så har det slått någon slags slint hos mamma som ska måla om i princip allt vitt. Trappan har blivit vit, byrån i hallen, skåpet i köket, listerna i hallen, ytterdörren och sist men inte minst  har hon rivit kaklet i köket som pappa ska kakla om till, hör hon häpna, vitt kakel! Jag blri lite förvånad var all denna energi till att göra om kom ifrån, men jag klagar inte, för snyggt blir det :).

Igår var jag på lite tjejkväll hos Sara. Det var väldigt trevligt, mycket skratt och babbel. Idag började jag dagen med att gå ut och springa och köra styrka.
Skulle det inte vara fint väder idag? :( Ciao!

11

Idag har jag och mimmi varit och shoppat! Köpte en klänning, ett linne, underkläder och ett par solbrollor, så nu är jag mer än redo för att åka utomlands! Bara 11 dagar kvar, det är nästan ingenting :D. Ingen vet hur denna resa kommer att sluta, men jag vet att den kommer bli GALEN, BÄST och ROLIGAST!

Idag åkte Jonathan till Italien, låt denna vecka gå fort! :) Ciao!


.

Det var ett tag sedan jag träffade jonte,
Det suger lite.
Så nu vill jag bara att han ska komma hem från italien,
Saken är
att han dock inte åkt än ;P

13




halmstad?

Denna dag har varit väldigt dryg får jag lov att säga. Men sedan kom Sofia hem och räddade mig lite :D. Imorgon åker jag nog till Jonte i Halmstad för att få träffa honom lite innan han drar till Italien. Funderar även på att slå en pling till Hanna och se till att träffa henne när jag ändå är där. På sommrarna blir hon nämligen Halmstad-Bo, så man Saknar henne! ;)

God natt !


14

two weeks to go!! Ser fram mot det så mycket, vill åka nu!
Nu ska jag ut och brumma bil :) Adios!

15

Idag har jag hjälpt till att måla i dennis och elins lägenhet. Duktig som jag är lyckas jag självklart att få målafärg i håret! Målade i garderoben och allt gick prima, tills att jag kom på att jag precis målat väggen jag stod och lutade huvudet mot. Fiffigt micken!

Måste även berätta att jag har läst ut körkortsboken idag! :)

16


18

Igår satt jag och mimmi och kollade i gamla skolkataloger, ganska kul att se hur alla har förändrats ;P och så var vi självklart tvugna att kolla in vilka det är som börjar ettan nu till hösten. Ska bli lite kul att se faktiskt :) och hoppas inte att det är många tråkmånsar som inte kommer vara med på nollningen. ;)

19

Oskan slog ut vårt internet här om dagen men nu är det tillbaka igen :D. Jag började denna dag med att springa en runda, egentligen ska man springa 40 minuter men jag sprang bara 30. Bara två rundor till denna vecka.. Sedan har jag och mimmi varit i centum en sväng, ny bikini-check√, ny tunika-check√ .

Från och med idag börjar jag med en officiell nedräkning till Magaluf!
19 dagar kvar !! :D

haha



upptagen

Jag har allvarligt för lite att göra på dagarna.. Idag har jag tvättat Dennis bil, både utvändigt och invändigt, läst lite teori och tränat. Jag är glad att de flesta slutar jobba denna vecka, för då har jag lite folk att umgås med. Åker säkerligen och hälsar på Hanna i Halmstad någon dag och så ska jag och mimmi åka och shoppa någon dag innan magaluf med :). Jobbigt att vi inte har någon mer träning på 5 veckor och måste köra all träning på egen hand. Inte riktigt min grej det där med diciplin men måste faktist, träningen börjar nämnligen v 32 eller v33 med tester.

Hittade 505 kr i Euro-mynt här hemma innan, dessa haffade jag direkt och säger; Hej Magaluf-drink-kassa! :) En bra början iaf ;)

önskelista

Nu är det 1 månad och 1 vecka kvar tills jag fyller år och jag har börjat fila på lite saker jag önskar mig. Magaluf resan och körkortet får jag i present men för utom det skulle jag vilja ha:

1. Pengar
2. Smycken
3. Klocka
4. Väska
5. Kläder


ah.. det är väl ungefär vad jag har kommit på så här långt ;P


Tisdag

hejhopp!
Idag har vädret varit lite sådär, lite skönt kan jag tycka. Spenderade början av dagen hos sofia och kollade på film, sedan åkte jag till jonte som hade gjort om frillan idag, fint! :).
Har inget planerat för morgondagen, men gissar på att det blir plugga, sola och sedan träna på kvällen. Återvänder troligtvis imorgon och kanske skriver något intressantare. Ciao!

RSS 2.0