sjuk

micken har gått och blivit sjuk. För övrigt så blev det en riktigt lyckad förfest igår. Nu ska jag vila lite, pusshej!

datorn är tillbaka

Nu är min dator tillbaka, den har hållt hus hos jenny där vi förfestade i måndags. Fjäskfest måndag och tisdag, det var mycket trevligt måste jag säga! Lyckades dock slarva bort min kamera, fast den är återfunnen som tur är, får nog den snart. Det börjar närma sig helg och gisledagarna, karnelevalen, fest och att det ska bli fint väder gör ju inte saken värre. :) Själv ska man vara trafikvakt och sedan kolla på den årliga ballongdansen ;D

Idag hade jag min första körlektion :) Det gick bra, lite ovant att köra volvo bara, annars inga probem.

Kycklingsallad!!

Idag har jag bara myst hela dagen, det gillar vi!
Nu ska jag berätta något väldigt intressant för er läsare.. Någonstans mellan ett och två idag kom jag på att jag ville ha kycklingsallad, blev något sjukt sugen. Så när jag åkte hem gick mamma in och köpte grejer och lite senare gjorde jag salladen.. I alla fall, det var skitgott och då får man inte glömma vitlökssåsen, pricken över i:et ! Med andra ord-salladen satt som en smäck! Mmmmmh..
 
För er som undar vad jag hade i:
Fetaost
Isbergssallad
Gurka
Röd lök
Majs
Röd paprika
Tomat
Vindruvor
Stekt kyckling
VITLÖKSÅS


Arg, eller nått

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu


fredagsmys

tycker denna är lite rolig, haha.


Fredag

Fjäskfesten var rolig! Det var dock några som kom och äggade huset, och jag fick på mig :O. Gårdagen var slapp, var i A-torp och spelade beachvolleyboll sen var jag bara trött. Idag blir det troligtvis en lugn kväll med hanna och compani. Mimmi var här för en stund sedan för att jag skulle fixa till hennes hår lite innan hon skulle på bröllop och mamma har precis bakat bröd som jag ska ner och äta nu :D Ha en trevlig dag!



fjäsk

Imorgon är det dags för fjäskfest! :D Det ska bli himlans kul, blir troligtvis lite förfest här hos mig med lite mysiga tjejer!
Idag hade jag lång sovmorgon, gick till skolan för att ha två lektioner. Skitgött! Funderar på att göra chokladmuffins idag eller kanske brownies, mmm.. Men först, ut med hunden! Ciao!


sommarträning

Idag lagade vi tacos till lunch :) slutade typ 20 i 11! Sommarträningen började idag och det var väääldigt jobbigt.. Imorgon börjar jag tjugo i ett! :)

headache

Vilket betyder att jag och jenny drack upp en hel bag in box! Haha. Jag lyckades även glömma halva mitt liv som Sara sa det. Vilket innebär väska med kamera, plånbok, "fribiljett ;)" och sådant. Så bilderna får läggas in imorgon . För övrigt tycker jag att Azerbajian eller Island skulle vunnit igår!


she´s back!

Igår var det mysiskväll! :D
Ikväll bär det av till nadja och vin ska det drickas! Ohja. Sen får vi se vad som händer..
Jag har inte så mycket att säga idag, inte mer än att jag är riktigt lycklig just nu! Positiva saker är allt jag ser :D Som sara och jag konstaterade i torsdags. Gamla Micken, She´s back! :)

Chili Thai!

jahaa, då sitter man här och väntar på att en timma ska säga swooosh så att man kan få träffa bästaste laget igen och äta goooood mat :) jummie!!
Idag fick jag min klänning, jättefin :)

ZzZzZz..

Hur skönt är det inte att sova efter skolan egentligen? Fast fy va hemskt det är att vakna igen, sådär en timma efteråt. Man är ju hur trött som helst och känner sig helt borta. Dessutom kommer det bli lite kämpigt att somna ikväll :P.
Idag hade jag ingen italienska, skönt! Satt i bibblan och pratade lite med jonte en stund, efter det tog jag närvaro på italienskan och sedan gick jag och Jenny och fixade lite grejer i centrum. Tro det eller ej, men jag har faktiskt gjort min italienska powerpoint idag!
Imorgon ska vi på "affärsracet" i anderstorp, obligatoriskt. På kvällen är vi i elitlaget bjudna på Chili Thai av klubben! Det ska bli skiiit gott! :) Ha en bra kväll folks!

Halo-Beyoncé

Hon är bara sjukt grym!

 

Brum brum

Idag har jag varit hos läkaren i vmo. Körde både dit och hem och nu är jag trött! I alla fall så är knät lite instabilt i sidled, det är är tydligen "en viss rotation" i knät. Benet roteras nämnligen då precis utanför minisk kanten och när jag rätar ut det hoppar benet tillbaka över minisk kanten, där av "hoppet" jag känner när jag rätar ut benet. Det är tyvärr något som jag får leva med tydligen.
Nu ska jag gå och ta en powernap!
Ciao!

hello gorgeous!

Gillar den skarpt, inom några dagar är den min ;D wiie!


Älska fjäsk

Yes, Idag blev vi bjudna på ytterligare en fest som vi, enligt inbjudan kommer att glömma ;D. Fest Måndag och Tisdag kommer att bli jobbigt ;D Dock ngn vecka kvar men det ska bli kuul!
Idag ska jag plugga matte.. Suck!

Rabarberpaj :)

Idag har jag varit duktig! Började med att hjälpa mamma med trädgården och klippte gräset och nu för en liten stund sedan fick jag ryck och gjorde en rabarberpaj, mmmm skitgott :D. Har även övningskört, backat runt gatuhörn och linneabacken. Just nu sitter jag här och försöker hitta på vilken anledning som helst för att slippa öppna matteboken, för att sedan inse- Fan, jag ligger efter. Kommer inte fatta ett skit på NP, eller jo endel.

Ayo technology- Milow

Igår var det lördag. Jag gjorde en hel del faktist, körde bil och bakade. Resten av kvällen var mysig! :) Nu ska jag ut och klippa gräset..
Den här låten tycker jag mycket bättre om i den här versionen. Mycket bra!


I Love her!

Ja, det var ju pictionary igår.
Som ni kanske redan ser här, så har Jenny ritat rödluvan ;D hahah

Mr brightside

Det här kan vara den ända the killers låten jag tycker om, den är med i filmen the holiday, eller vad den heter. Gó låt!


Fredag

Endast nationella idag, sen slut för den här veckan, skönt!
Ikväll har vi varit på middag hos nina ;D Borek var maten och det var gött :D. Efter det blev det äppelpaj och pictionaryspel, haha och jenny är ju bara för rolig :). En bra kväll, och tror att morgondagen blir kul också. Adios amigos!

onödigt.com

Du är elak. Vem tror du att du är?

Springa

Sagt och gjort, nu drar jag ut och springer! Att inte ha någon träning på två veckor och samtidigt äta massa skit funkar inte. Jag mår helt enkelt dåligt utav att inte träna! Adios amigos. :)

Hej alla glada SPEK(B)are!

Igår var vi på klassresa i gbg, tillsammans med A klassen. Dagen började med studiebesök på ellos, käk i Gbg, gå lite på stan, studiebesök på stenaline och efter det grilla korv vid havet. Det var en helt okej dag och ganska mysigt där ute på klipporna, lite kallt dock. Det gjorde ju inte saken sämre att Palm lyckades plurra i vattnet heller, hahah. Så här tänkte jag bjuda på lite bilder.
Om ni undrar så tänker jag på låten "Vågorna gungar mig - Uno Svenningsson" när jag ser dessa bilder ;D


  
   



sista dagen ensamma = städdag

Idag kommer min mamma hem från Turkiet där hon har varit med sitt jobb. Då är det dags för övriga familjen Larsson att städa huset, pappa kör nämnligen på samma taktik som jag och Dennis brukar göra när vi är ensamma hemma. Låta huset vara stökigt och städa dagen då mammsen kommer hem ;) Pappa lyckades även med en jäkligt god måltid idag, Schnizel(kan inte stava det men skit samma) och pommes. Såååå gott :) I love it!
Idag ska micken färga håret, riktigt ovanligt får jag lov att säga ;D


Solbränna!

Idag är jag brääääänd! haha. Solat i trädgården till en början, vid tre drog jag mig upp och spelade beach i tre timmar, det var kul :) Kvällen fortsatte med dricka hos elin :) sket najs dag och nu ska jag sova. Nattinatti

 Elin lockade även mitt hår idag,på ett annorlunda sätt, det blev asbra :D så det ska jag ha ofta framöver. Absolut spikat till nästa utgång!

Siggespremiär

Allt jag kan säga om gårdagen är, fan va najs!  haha :D Oväntade saker är kul, i like ;)

idag har vag varit ute heeela dagen och stekt i trädgården :D


RSS 2.0