<3

Det finns en människa i hela världen som får mitt hjärta att slå dubbla slag, ger mig blickar som får mig att smälta, kan få mig att skratta på en hundradels sekund, som har en famn där jag drunknar av trygghet.


jacka 2

Fast nu hittade jag en annan som vi billigare och ganska najs :P. Fast jag tycker nog fotf om den första bättre.. Denna ser så lång-smal ut, den andra ser mycket gosigare ut :P

Jacka!

Efter min träning igår väntade jag på Anton en stund, så stod vi och väntade på att pappa skulle komma och hämta oss, vilket var ganska kallt om ni frågar mig som stod där utan jacka. Då fick jag även veta att anton skulle åka till portugal idag? Okej, jag visste att han skulle åka, fast inte när, så det va tydligen idag. I alla fall så kom pappa efter en stund och då käkade vi spaghetti och körfärsås, gott! Anton hjälpte mig lite med matten, efter som jag hade gjort något fel som jag själv inte fattade. Men det fixade min favvo!.. Gick upp typ tjugo i 8 för att anton hade körlektion, ville inget annat än att min snygging skulle ligga kvar bredvid. Kallt som fan, tyckte jag, gick vi ner och käkade, eller han käkade, sedan myste vi lite i soffan :). Känns inte som att vi har kunnat träffas så mycket på sista tiden, det är tråkigt tycker jag.. Typ hej, och hejdå. Nä inte riktigt så men ah. Anton kommer iaf hem på måndag tror jag, får la se om vi kan träffas nästa vecka då.

Denna dag kommer att spenderas hur? Ingen aning faktist, måste la räkna lite mer matte, kanske ta en sväng upp till centrum med mammi innan träningen. Om jag nu orkar gå på den, fast har ju inget annat att göra så kan ju lika gärna gå dit :P Biffa lite..
Jag behöver ny jacka, vill ha en sådan där stor mysig jacka, med luva. Sådan som man verkligen inte fryser i. Fast det jag hatar med sådana jackor är att pälsarna är så fula, ser verkligen fejk ut, okej jag vet att det är det men det syns verkligen väl på endel. Men inte på den här, så mycket iaf, precis en sådan här vill jag ha, fast den kommer min mor troligtvis inte köpa till mig, men då köper jag den själv :P. Hade det varit snyggare pälsar på de andra jackorna hade jag lätt köpt någon av dem, eftersom de är mycket billigare. Men en sådan liten detalj kan störa mig något fruktansvärt och kan orsaka att jag inte använder den.

Stadium 3799:-

Jag saknar redan Anton <3
-Mikaela

Onsdag

Någon mer än jag som har träningsverk i bicebs och tricebs idag ? Det är inte så farligt och det är ganska gött att ha träningsverk faktist. Idag är det bara bollträning, vet inte om jag ska till sporthallen ändå och köra lite styrka medan laget spelar. Kan ju alltid träna benet vilket är skittråkigt. Beror lite på om anton ska på sin träning med, för om han går på sin så kan ju jag lika gärna gå på min, istället för att sitta hemma och vänta på honom. Som ni kanske förstår så kommer han hit sen efter att han har jobbat tror jag :). Själv så känner jag att jag måste räkna lite matte :( vi ligger efter, tack vare vårat nötskal till lärare! 
Jobbar man inte får man vara duktig på andra sätt, som tex damsuga huset och räkna matte. Japp, det ska jag göra nu.. Ha det bra!


-Mikaela

Tisdag

Idag har jag träningsvärk :D, det var ett bra tag sedan. Ikväll blir det mer biffning i styrkerummet!
Har jag inte gjort mer än att varit hos sjukgymnasten idag, det gick bra och jag gör stora framsteg sa hon :D. Sitter och laddar ned lite låtar åt mimmi, jag är i stort behov av ny musik, så det är bra. Tittar samtidigt på vänner, haha det är roligt, fast har redan sett det här avsnittet.
Igår träffade jag anton jätte snabbt, han har träning efter oss på måndagar så fick en liten puss, det fulländade den dagen :). Kvällen fortsatte hos sofia, vi kollade på en film, Goal hette den. Den va ganska bra.
Vill ni tipsa om bra låtar är ni välkomna att skriva ner dom ;D 

Här är bilder på min lilla vovve som var väldigt trött igår morse och låg och sov med mig i min säng, och så ville han inte gå upp när jag hade gått upp. Fläskis! Jag har kommit på att det är ganska konstigt att man kan bli så fäst vid ett djur. Men det blir ju som en familjemedlem. Tänk vad tomt det kommer bli när vovven somnar in, han är ju ganska gammal nu den lille plutten. Egentligen är han helt svart, men som ni ser har han blivit gråhårig ;D

Städning, bastu, korthus, Anton och volleyboll

Igår var det lördag, dagen började som så att jag åt frukost,gjorde mig iordning och städade därefter mitt rum. Vilket verkligen behövdes, usch, jag är så dålig på att hålla ordning här. Det är ju faktist väldigt fint när det väl är städat och man tänder lite ljus, men sedan så har man ju de här rackarns kläderna med, som man inte orkar lägga in i garderoben som är 1½ meter bort? skärpning mikaela! Nu ska jag försöka hålla det rent och snyggt ett tag, haha får väl se hur det går.
I alla fall så kom mimmi till mig senare på eftermiddagen, vi satt lite med mina föräldrar och deras vänner som skulle på fest. Vi käkade pizza som mamma och pappa bjöd på och vid det tillfället hade även cissi och sofia anlänt. Då kom jag på den brilljanta idéen(?) att dra till cissi och basta! Det gick lite segt att få med dom till en början, men sedan så lyckades jag övertala hela bunten.
Drog på mig mössan och skinnjackan och så cyklade vi till cissi. Där blev det bastning på hög nivå med hårinpackningar och ansiktsmasker, frukt och piggelinglass. Gottgott!
Åkte hem runt tolv och satte mig med dennis och elin och deras kompisar. Anton kom hit runt två efter att ha varit på fest och då började vi spela bubblan hela bunten, det va faktist kul, haha. Kvällen fortsatte med korthusbyggande, jag lyckades ganska bra, men sedan så rasade det lite och då blev jag arg och rasade hela skiten. Anton där emot visade stora kunskaper inom det med korthusbyggande. Jag har inte riktigt tålamodet för det där, men det har verkligen han, toppen föll minst 5-6 gånger och ändå så fortsatte han och till slut fixade han det. Mycket duktigt måste jag säga, hade det varit jag så hade huset rivits ner efter andra gången, Haha. Sedan kom mamma och pappa hem, skitfulla, det va ganska kul det med, men vid halv 4 tror jag vi gick och lade oss..
Vaknade idag och var jobbigt trötta,låg och myste ett tag men var tvugna att gå upp eftersom det var dags för volleyboll klockan två och skulle hinna käka och fixa mig innan.
Anton åkte hem och jag drog på volleyboll,  förlust med 3-0 men ändå väldigt jämnt och riktigt nära på att ta tredje set, men då var dommaren blind. Vallentuna imponerade inte ett dugg, vilket de borde gjort eftersom de kom 2:a i elitserien förra året. Trodde faktist att de skulle vara mycket bättre och jag måste säga att stundtals spelade mitt lag riktigt bra volleyboll.
Måste dock berätta att jag inte trodde att det skulle vara så jobbigt som det var att sitta bredvid på läktaren, men det sög verkligen!! Har inte känt så när jag har kollat på träningsmatcherna förut men idag kännde jag verkligen att jag bara ville börja lipa, det gjorde jag inte. :P Men jag är sjukt avundsjuk på alla i laget som kan spela och får chansen att vara med i elitserien. Jag skulle nästan kunnat göra vad som helst för att få stå på planen nu.

Nattinatti!
-Mikaela..

kick-off!

Idag var det kortisdag i skolan, hade specialidrott och lämnade in projektarbetet. Blev faktist ledsen idag, vilket jag inte brukar bli speciellt ofta. Fick veta att min skada troligtvis kommer påverka mitt betyg i specialidrotten. Det ända ämnet jag är helt säker på att jag kan få MVG i.. Han sa att jag säkert kommer få G och VG men att han inte vet hur han skulle förklara för de andra om jag fick ett högre betyg. Nu kommer jag låta lite ego, men det här är faktist sant. Han vet själv att jag egentligen förtjänar ett MVG , och det tycker jag med, för även om jag är skadad så har jag varit med på allt som jag kunnat vara med på och gjort mitt bästa, jag kan till och med säga att jag har ansträngt mig mer än vissa i gruppen som inte ens är skadade. Men det som gör mig ledsen är att jag inte kan göra ett skit åt saken, jag kan inte hjälpa att jag är skadad.. och att jag är en utav de i gruppen som verkligen brinner för volleybollen och inte ens kan visa vad jag kan, även fast han redan vet vad jag kan så kan jag inte visa det. Jag tycket i alla fall att jag ska få det betyget jag förtjänar. Men det är ju lång tid tills betygen sätts så får se.
Nu tänker ni säkert men spela roll? Vg eller MVG? Men för mig gör de det, för det är det ända jag vet att jag är bra på.
Jag hatar att jag inte kan spela och nu pallar jag inte med att vara skadad längre!!!
I alla fall så var det kick-off med laget ikväll, eftersom det är elitseriepremiär på söndag, åt god mat och hade lite roliga lekar. Haha, det var roligt. Men varför heter det Kick-off egentligen? Det låter ju som om att något ska ta slut eller att någon ska sluta tycker jag :P. Sedan kollade jag på Idol lite och nu ligger jag här.
Vad som händer imorgon är fortfarande oklart, hoppas på att få träffa min kära men det återstår att se. Måste i alla fall städa mitt rum, kanske skriva ut lite nya foton och hänga upp på väggen bredvid alla andra fina foton på min vänner kanske till och med en bild på antontanton ;D.

nä nu ska jag sussa! btw, måste vara tråkigt att vara otrevlig och bara allmänt trist. Bara en tanke:P Jag säger som smålandsstenars volleybolltjejer sa förr: Go´o glad, kexchoklad!
-Mikaela

Klänningar :D

Hej, nu ska jag snart fortsätta med vårat projektarbete men ska bara lägga in lite bilder på mina fina klänningar. Tycker nog bäst om den vita, som jag tror kommer att bli min nyårsklänning!

klänning 2


tack och hej leverpastej!
-Mikaela

GLÖMSK?!

Asså vad är det med mig och att komma ihåg saker?! Jag verkligen suger på att komma ihåg saker. Idag skulle jag ju ha sagt till Lina att det inte var någon träning, men det hade jag ju såklart inte en tanke på. Så står hon där och undrar vart alla är sen, pucko mej. Haha fast måste erkänna att jag tyckte det var lite kul, kanske inte hade varit så glad om jag var hon men själva grejen är ju lite komisk. Det är verkligen inte min grej det där.. Som förra veckan lyckades jag glömma min sjukgymnasttid som jag till och med själv hade valt för att jag kunde då, och idag när jag var där skulle vi boka in en ny tid och då hade jag glömt att det är lov nästa vecka, till och med sjukgymnasten hade koll på det men självklart inte jag.
Måste vara för att jag tänker på så mycket, så poff, faller något bort för att jag ska få plats med något nytt..Haft vääldigt mycket i skolan. För mycket att tänka på helt enkelt. finns ett ord för det.. Juste, tankespridd! Eller något sådant, tror jag måste börja skriva ner allt jag ska komma ihåg lite mer noggrant. För det här funkar inte! :P Har faktist en almanacka i skolan som jag skriver ner endel, verkar dock inte vara tillräckligt. Sist jag hade uppe och skrev i den var väl en månad sen kanske? haha.
Tror att ett lov passar väldigt bra nu faktist.. ;P

-slarver

Collide

Jahopp då sitter jag här och sjunger igen :P det är kul. Denna dag har varit ganska så bra, hade jättelång håltimme som va lite dryg, men hann med italienska arbetet då. Jag och Sara fixar det på en kvart vetni ;D.
Bara två dagar kvar till lov :) Vad händer då? Träna benet iaf.. Söndag är det volleybollmatch att glutta på, ska bli skoj. Kom och kolla! Elitseriepremiär!
idag ska jag:
-måla om naglarna
-äta
-ha tråkigt?!
-kanske göra projektarbetet.
-träna benet.
-sakna min upptagna Anton ;)..
-förbereda volleybollträning för nybörjare.. (boll&racket människor)
För på fredag ska nämnligen vi på specialidrotten få två boll&racket-elever var och lära dom att spela volleyboll på en timme. Det ska bli lite kul, för det är ganska kul att titta på folk som inte kan spela. Ibland  undrar man faktist hur svårt det kan vara att slå en boll, haha, men för vissa visar det sig vara väldigt svårt. Får se hur det går eftersom vi bara har en timme på oss ;P.

Måste bara skriva ner dessa två låtar som är himlans sköna:
Howie day- Collide
Patrick Park-Life is a song



-me, myself and I

Körkort!

Wiie nu är jag glad för jag har beställt två nya klänningar :D kanske till nyår?, mycket fina om jag får säga det själv :).
Företagsekonomiprovet kändes som att det gick ganska bra, lite svårt men kändes som att jag kunde det mesta. Jag och Sara har även fixat lite med italienska arbetet så nu slipper jag göra det hemma. Måste dock göra min del av projekt arbetet, men det tror jag att jag fixar imorgon eller på torsdag.
Idag var det många som tog körkort, bland annat lilla BELLA och AG :D Grattis till er! Fy vad jag längtar till att jag tar körkort , vilket jag lär ha nästa år vid denna tiden. Kan i och för sig inte tänka mig att jag ska ta körkort, känner mig för liten för det, haha. Så idag ska jag åka med Bella till träningen, hon kommer och hämtar upp mig lite innan åtta. Får väl se om vi överlever, haha, nä skojar bara.
Idag sprang Jenny bort sig i skolan. Vi kunde inte hitta henne, jag hanna och nina tyckte dte va väldans kul så vi gick till receptionen och frågade om hon kunde ropa upp henne i högtalarna, det ville hon inte men hon visste vem det var. Det hjälpte inte oss. I vilket fall kom vi på att vi skrattade som satan utan henne, vilket inte är så vanligt, i vanliga fall brukar det vara henne vi skrattar åt som de flesta kanske redan vet. Hon är en go prick den där Jenny! ;P Btw, hon hade gått hem..

jag är hungrig,
jag är lycklig,
jag är kär!
over and out

plugg

Today is monday. Imorgon har jag företagsekonomiprov igen, på kapitel 5,6,7. Ska snart sätta mig ner och plugga på det. Efter det ska jag träna, styrka styrka styrka, fan va jag ska biffa upp mig nu ;D! Fast bilr säkert bara att jag kommer sitta där och kolla helt efterlängtat på mitt kära lag som kommer befinna sig på planen. På fredag är det kick-off hos johanna, mat och annat. Det ska bli skojskoj, men jag tycker allt att vi borde haft en lagfest innan matcherna startar men det hinner vi tyvär inte så hoppas att dte blir en till jul uppehållet! ;D
Jag är sjukt festsugen! Ska bli kul om det blir något nu :)
Just nu sitter jag och kollar på one three hill, det är bra. Lite som OC fast lite sämre. Fick sådan väldig lust att kolla på OC igårkväll, måste fixa boxarna. Eller så kan jag ju alltid sno någon av Anton, det är ett annat alterativ. ;D
Nä nu måste jag plugga, ha det bra!

headoverhealsforyou <3
-mikaela

Söndag!

Igår hämtade anton mig, vi följde med hans pappa och kollade på John när han spelade ishockey. Handlade där efter och fick användning utav mitt ben, handikapp parkeringen ;P. På kvällen åt vi middag uppe hos hans farmor och farfar, det var mkt gott :)Efter det kollade vi på transformers den är ganska bra. Va hos anton till 4 typ, vi va ute och hämtade rådjuret som hans pappa sköt med 4-hjulingen, sen käkade vi vid jaktstugan. Det var kanska kallt fast elden värmde ganska bra. Efter det la vi oss i soffan och kollade på kvateret skatan. Mysigt.
Hemma kan jag ju inte påstå att jag gjort speciellt mycket. Kollat på film med Dennis och hans kompisar, the rocker, den va rolig faktist :).
Imorgon ska jag cykla till skolan, det ska nog gå bra tror jag. Kan faktist gå på benet lite nu, gick från köksbordet till toan och tillbaka, de ni! Inte fatt jag kanske såg speciellt cool ut men, skit samma :P
Hoppas att man får något att se fram emot till helgen så att den här veckan går fort för sedan är det lov :D
Nu är det tio veckor kvar på 2008, shit det här året har gått fort. Nästa år blir man arton?! Det är något jag längtar till kan jag lova, synd bara att man fyller ganska sent :/ men men jag ska inte klaga för det finns folk som fyller senare, jag fyller ju faktist fortf på sommarlovet :P.
Nu ska jag fortsätta att kolla på parlamentet..



peace out! 
-Mikaela

knä :(

Kan inte gå idag heller :( . hur lång tid ska det ta egentligen tills mina muskler vaknar ur sin koma? hah. Det går inte att spänna dom, eller jo lite, men inte så mycket att jag kan gå på det. Har också uppmärksammat att jag inte har någon kännsel på vänster sida om ärret. Det är verkligen skitäckligt, undra om den kommer tillbaka, har vatt så i två veckor nu :s. Detta kanske inte är speciellt intressant att läsa :P men det är värt att skriva ner när man inte har något annat att skriva.

- kanelbulleDegben

Lördag

Idag är det lördag :). Nu på för middagen sk ajag bara ta det lugnt. Vid runt fyra kommer anton och hämtar mig, påväg hem från Ludde, då ska vi hem till honom.
Idolkvällen var rolig som vanligt med tjejerna, kollade maskeradkläder xD det var roligt. Jag har faktist inte så mycket att skriva idag så det får bli en bild.


Snodde denna av anton, tycker att den är fin :)

-M

Fredag

Idag fick jag mina kläder, mycket nöjd :). Ikväll blir det att käka räkor till kvällsmat :D:D så jäkla gott ! Efter det blir det idol hemma hos Sofia. Jag hoppas på att hon Yasmina eller vad hon heter åker ut, hon är käääss! Nä inte kass, men hon är sämst av dom som är kvar iaf.
Kom nyss på att jag måste inskaffa en taklampa, så att väggmålningen syns mer, typ spotlights så att man kan rikta dom på väggen. För er som inte vet har jag en svart vägg med en gren eller träd eller vad man ska säga, målat med blankt och med lite silvriga knoppar.Det är fint faktist :).
För övrigt är  jag väldigt hungrig (vilket inte är så ovanligt). ganska trött, glad och kär. Livet ska man då inte klaga på för tillfället, mår kanoners. Förutom knät då, men skit i det.
Imorgon ska jag träffa min snygging, har inte träffat honom sen i måndags,men känns längre. Eller jo, har ju träffat honom i skolan lite snabbt. Som idag till exempel. Igår klippte Anton sig, det blev fint :) fast jag tycker också om hans längre hår för det är så skönt att pilla i :P fast det va ju inte så mycket kortare nu så märker nog ingen skillnad.
Idag var matten inte lika jobbig som den brukar vara, hon lyckades faktist förklara andragradsekvationer så att man fattade, om det nu heter så. Men både jag och Mimmi kände oss nöjda med att faktist lärt oss detta nu.
Nu ska jag ner och skynda på maten, Ha det bra!

- halta-lotta

pappi

Ikväll har både jag och pappa haft sådan där bra trötthumor ni vet. Haha. Då blir min pappa väldigt rolig, för er som inte vet  är han mästare på tråkiga skämt som är roliga. Dessa blir då väldigt roliga när man är trött dessutom. Mamma bakade bröd idag :) så skulle hon gå och hämta ett bröd åt mig, så tog pappa det.
 -Men pappa det va ju till mig.
 -jaha, vill du ha det?
 -Jaa.
Så tar han upp brödet och slickar på det,
 -vill du fortf ha det?
Sen tog han mina kryckor och fulade sig med dom. NO LIFE :P
En annan rolig sak han kom med här om dagen när vi pratade om vad man kunde klä ut sig till på maskerad var att han tyckte att jag skulle vara röd hela jag och ha massa majonäs i munnen, sedan när någon frågar vad man är så slår man på kinderna så all majonäs flyger ut och säger : en finne ! haha erkänn äckligt xD
Efter våran roliga stund åkte vi upp till sporthallen med mitt kontrakt som de var tvugna att ha idag. Efter det skulle jag hämta ett paket med kläder jag har beställt, men då visade det sig att paketet inte hade kommit?! Varför skickar man då ut en leveransrapport och skriver att du kan nu hämta ditt paket ? haha sånt är mycket störande !

nattinatti !
/ lille-skutt

Torsdag

Nehe, nu är det vel dags att uppdatera igen. Igår gjorde jag inte speciellt mycket, pluggade svenska för idag hade vi svenskaprov på upplysningstiden. Det kändes bra, hade pluggat till ett prov nu för en gång skull. Kan också meddela att hon tyckte att min novell blev bra :) Juste va ju faktist på träningen igår OMBYTT ;P gjorde lite styrka, dock inte så att jag slet ut mig precis, men härligt att bara vara där tycker jag för har saknat laget mycket. Det är nog bland det tråkigaste när man är skadad, att inte kunna delta med laget, för man har jäkligt kul även fast man är mitt uppe i en övning. Så längtar jag otroligt mycket att får spela igen.. Laget spelar första matchen i ELITSERIEN den 26:e och fatta hur peppad man hade varit, så jäkla kul att få spela i högsta serien i sverige som 17:åring. Kommer nog bli jobbigt att kolla på alla matcher för jag kommer få panik om jag inte får spela snart men det ska jag i alla fall. Heja på mitt underbara lag :). Nu låter det som att jag tycker synd om mig själv, men det gör jag också :P. Vafan ska man med ett efterhängset skadat j*vla knä till? Man blir ju förbannad!
Helgen blir la sådär tror jag..Tråkigt när man inte har något planerat. Imorgon blir det idol som vanligt i alla fall;D. På lördag har jag inget planerat så vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske göra något med Hanna :).

Jag saknar anton!

-over and out
/micklos

Tisdag

Idag var jag på bra humör, ända fram till 5 i 12 då jag skulle ha matte. Denna jobbiga lärare vid namn Andrea går mig på nerverna totalt! Hon skriker och man fattar knapt vad hon säger för hon har bott i sverige i ca 2 år (pratar iofs bra för den korta tiden). Hon började på skolan för att hon skulle undervisa matte A och fick sedan hoppa in som vikarie i matte B och det funkar inget vidare kan jag inte påstå. Kan skolan bara sätta in vem som helst som lärare?! Vi har iaf en väldigt bra lärare i vanliga fall som är mamma ledig nu, hoppas hennes barn växer fort och lär sig prata så den kan börja på dagis snart! Just nu är inte barn etta på min favoritlista faktist. I allafall inte speciella åldrar, åldern då dom ska trotsa hela tiden och typ käka överallt FÖRUTOM på underlägget. Hatar också när dom är så där äckligt snoriga xD haha. Men annars är barn ganska roliga och söta att titta på, sålänge dom inte är jobbiga och gnälliga. Förstår inte hur mammor med barn hängande i benen gråtandes kan hålla humöret uppe?!Dom är duktiga. Jag hade nog fått damp och lämnat ungen där eller något. Haha nä kanske inte, men jag hade blivit fruktansvärt irriterad och troligtvis höjt rösten vilket är det första jag gör när jag blir irriterad. Nog pratat om barn.

Jag kom på för en liten stund sedan att jag faktist längtar till att den mysiga julen och partajnyåret kommer :). Julen är faktist väldigt mysig om jag får säga det själv. Fast förra året fick jag aldrig någon julstämning tyvärr, vi spelade volleyboll hela tiden och hade nog sista matchen 19 december tror jag, dessutom var det ingen snö och min morbror skilde sig. I år ska det bli andra bullar har jag bestämt. Det ska komma snö i år ! Det har jag bestämt :P Och ja, sofia vi måste åka pulka! Nyår ska även i år bli crazy, även fast jag inte har planerat vart jag ska ta vägen så vet jag att jag ska ha inskaffat en nyårsklänning och att det ska bli helt kanoners. Med vänner och champagne kan inte mycket gå fel ;D! Fast vi tolvslaget lär jag då inte få någon kyss av min kära :(  för han ska resa iväg över nyår i typ tre veckor, helt länge..Den lyllosungen ;D
Oj vilket långt inlägg det blev, där ser man.. Nu ska jag nog gå och lägga mig i ett bad och chilla järnet för idag är jag TRÖTT.myspys.

Iamheadoverhealsforyou
-Mikaela


måndag

Jag börjar faktist tro att ni tycker att mitt liv är ganska intressant, för antalet läsare bara växer och växer. Det är kul =) När jag började trodde jag typ att jag skulle ha max 10 läsare eller något men så blev inte fallet. haha
Idag har det varit en lugn dag. Har lite mycket framför mig bara känner jag men det är bara att kämpa på men skolfanet!
Jag och mimmi har pratat om att hallowenferre hade varit kul :D Man får klä ut sig till vad man vill, så det blir ju nästan maskerad:P någon som är på ? Vi tycker iaf att det är skitkul så får se om det blir något med det, hoppas! Då ska jag vara utklädd till något roligt, haha.
Om en stund ska jag till sjukgymnasten, efter det ska jag till läkaren och ta bort stygnen från knät. Undra om det gör ont? Nja tror inte det iaf.
Laddar faktist upp lite bilder på facebook nu, haha när det är klart ska jag gå ner och plugga.

Ha det bra!
-Mikaela

härliga söndag

Igår var det en lyckad kväll, mina kryckor var lite populära och jag blev lilleskutt. När vi kom dit började vi med att köra den där leken ni vet när man inte får säga Ja, Nej och inte peka and so on, haha det var riktigt roligt faktist.
Jag och anton sov hos ludde och vid ca 13.00 kom pappa och hämtade oss. Anton hoppade av hos sin moster i A-torp för att passa alice. Mysigt att träffa honom igen :)
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, skaffat facebook :P som verkar vara ganska tråkigt faktist. Nu sitter jag och skriver en novell som ska in imorgon. Fick tre rubriker att välja mellan och skulle sedan hoppa i tiden så att man blir lite smått förvirrad. Jag kollar också på parlamentet som vanligt :P haha dom är så roliga!
Imorgon blir det skola igen.. Helgen redan över. Slutar halv två och ska till sjukgymnasten vid halv fyra, för övrigt är dagen helt oplanerad. Kanske ska upp till träningen med, dom ska ha internmatch:P
Idag orkar jag inte skriva något långt inlägg så här kommer en bild.


mej och anton<3

nu ska jag fortsätta med novellen! byebye.

LÖRDAG :D

Igår va det nytt rekord igen :).Idag ställde jag klockan på 9.00 för att gå upp och kolla på volleyboll. Det var kul, laget vann med 3-2 i första matchen mot RIG falköping. Så skulle dom spela en match till mot falköping för det andra laget kom inte. Den matchen kollade inte jag på utan fick den nya overallen! :) och åkte med mamma till centrum, fick faktist lite alkoholhaltiga drycker trots de låga oddsen.
Nu har jag iaf bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, det blir inget nytt men det får duga orkar inte bry mig så mycket mer.
I morse kom mamma och pappa hem, skit bruna :O! jag fick en parfym :) Det var ju inte så att jag inte visste att jag skulle få den men, det är alltid kul. 

Ska till hanna runt 18.00 och då  ska vi fixa lite grejer :P Sedan bär det av till partaj ! Som tur är ska min favvo också dit:) Ha en bra lördag, det ska iaf jag ha :D
 
 <33
-simma lugt

från det ena till det andra

Idag är det fredag. Då borde man ha en sådan där skön helgkänsla, men det har inte jag idag. Undra varför. Känner att det är någonting som stör mig när jag försöker hitta min helgro, kan inte sätta fingret på det bara. Det är en lite störande grej i sig faktist, att inte kunna säga vad det är som stör en. En annan sak som kan vara ganska störande är när man kommer på sig själv att vara irriterad på allt och alla, i ett sådant tillfälle brukar jag oftast vara trött och inte ätit på ett bra tag. Hatar också att mina föräldrar också vet vad det är för fel på mig just då. För den värsta kommentaren jag får höra just då är : Va tjurig du är, är du trött? har du inte ätit något idag eller?! Vet inte varför men då blir jag bara ännu mer irriterad. Så vill ni har mig på fortsatt bra humör som vanligt , se till att jag har ätit innan :P haha.
Nu låter det som att jag alltid är irriterad och tjurig, men så är inte fallet. För er som känner mig och även ni som inte känner mig så mycket kanske vet att jag är fröken smile! Kan man undgå "katrarna" (som anton säger) i mina kinder? nja. Det är nog det första folk lägger märke till när de ser mig, det andra dom gör är att glömma mitt namn. Jag vet inte hur ofta det händer när jag möter nytt folk och de glömmer vad jag heter eller kallar mig för mathilda. Mikaela är väl inte så himla ovanligt namn eller? Haha, eller vad är grejen?
Jenny, berätta gärna det för mig är du snäll!  haha.(internskämt)
För övrigt så ska jag äta middag med min bror hos familjen Lena Blidborg, Elin Gustavsson ikväll. Efter det så blir det att glutta på idol med sofia, mimmi! och cissi? Själv tycker jag att den rödhåriga bruttan ska få vara med igen, hon va ju lite cool. Någon annan borde åkt ut istället för henne.
Inatt åker mamma och pappa hem från cypern, en föräldrafri vecka= över. Fan att jag opererades just då annars hade det vatt PARDEY at my house förra veckan.
Imorgon är det volleyboll i D-hallen, träningsmatcher mot RIG falköping och Svedala, det ska jag kolla på. Ska även göra lite ärenden på byn om jag hinner ;P
juste! hade besöksrekord här på bloggen igår, keep up the good work!



/ mikaela i egen hög person :)

vem snottar tiden?

Idag har jag varit i skolan, var berädd på lång seg dag. Men fick veta att företagsekonomin var inställd. Hem vid halv 2, åt lite och slappade. Sen kom anton :) jag va trött och somnade, han också. Så käkade vi lite och kollade på tv och myste helt enkelt.
Nu har jag bytt plåster på knät, har för första gången gjort det själv. Det ser lite läskigt ut, långt sår med 10 stygn och sedan ett lite mindre med två stygn. Idag tog jag även sista sprutan :D. Imorgon är det fredag! Det ska bli härligt med helg igen. Vart tar tiden vägen? Det blir måndag och så säger det bara shooof så är det fredag igen. Helgen går tyvär lika fort. Det är redan oktober och typ två månader kvar till man börjar få julkänslor?! Ska det komma snö snart? Känns ju som att sommaren var här igår.
Jag funderar på vad jag ska ha på mig på lördag. Jag vill ha något nytt, men jag kan inte komma till någon stad för mamma och dom är inte hemma och hur mycket hittar man här ? Värnamo hade dugit :P menmen.
Nu ska jag sova, nattinatii

-Mikaela


make me smile!

Att ett litet sms med några få ord kan göra en så himla glad,
tack vare anton somnar jag med ett leénde på läpparna :) <33

Onsdag

Idag kommer jag till skolan och får veta att engelskaprovet tydligen skulle vara idag. Fan också! Där rök mitt andra mål.:P Har inte gjort mycket idag alls, legat och vilat. Senare så drog jag mig upp till träningen, hade med mig engelskaboken som jag hade tänkt att läsa där. Det gick sådär, men hann iaf läsa lite, hade jag läst hemma skulle jag bara somnat som vanligt :P. Fick även ett litet samtal från min favorit :). Idag har det inte hänt något roligt så det fick bli ett tråkigt inlägg. Nu ska jag ta spruta och sen ska jag nana.
Juste kan ju säga en lite rolig,gullig sak. När Anton sa till alice (hans lillasyster som är 6 år) att jag låg på sjukhus blev hon typ helt orolig å ba; neeeeej ! Haha hon är så gullig! han skrämmer ju henne för ingenting stackarn.

Imorgon ska jag nog träffa min anton :D Wiie!
- sov sött!

italiano

Nu tror jag att jag har uppgrderat mina hjärnceller tillräckligt. Fy f** vad jag hatar språk, det är inte kul någon stans och ofta att jag kommer att komma ihåg det här om ca två år? Nope, för nästa år ska jag läsa steg ett i något annat språk tror jag så slipper jag lägga ner så mycket energi på det. Steg ett är alltid lätt så :p sådan latmask är jag.
Jag sitter och funderar lite faktist. Hur kommer det sig att man kan vara så kär att man dör och efter några månader bara tappar någon i förhålladet känslorna? Nu syftar jag inte alls på mitt eget förhållande, bara en tanke . Blir vissa kanske bortskrämda när man inser hur länge man har varit tillsamans ( vilket man inte borde bli)? Jag vet en grej som kan vara VÄLDIGT betydelsefull och det är att man får tid för sig själv. För det behöver alla. En annan sak som jag tror kan vara bra, fasten det inte är speciellt roligt, är att bråka ibland. Känns som att man uppskattar varandra mer då när man blir sams igen. Jaja whatever :P
Fick sådan jäkla lust att sätta mig och börja plinka på pianot igen, synd bara att vi inte har något kvar.. Ska nog bli en framtidsinvestering. Shit vad hungrig jag blev nu mitt i allt. Måste nog avbryta och slänga i mig lite mat :D.

 
vacker bild som väcker bra minnen :)

buena serra!


a day off

Idag har jag varit ledig. Fast ledig kan jag ändå inte säga , för har faktist varit  duktig och pluggat ända sedan anton gick till skolan.
Jag älskar att ha något att se fram emot till helgen, då går veckan fortare känns det som. Just nu har jag det, på fredag blir det idolkväll med girlsen och på lördag blir det troligtvis fest :). Efterlängtade fest. Frågan är bara om min kära mor kommer köpa någon alkoholhaltig dryck till mig på grund av att jag äter pencilin, eller hur det nu stavas. Men det får vi la hoppas på om det nu blir någon fest, annars har man ju alltid en bror som kan vara till ganska stor nytta i sådana tillfällen.
Ska sätta upp lite mål till slutet av veckan tänkte jag.
1.kunna gå
2.känna mig nöjd med x antal prov och inlämningar
3.köpt minst ett nytt plagg
De två sista är väl lite lättare att uträtta kanske, men jag ska faktist träna på med benet och kan ju alltid  hoppas på att jag kan gå då. Ska försöka iaf.

Jag känner något speciellt för dig, något jag aldrig tidigare känt för någon annan <3

italienskan väntar, simma lungt!

hej blåmärke!:O

Har känt i sådär två dagar nu att jag har haft ont ända ner på smalbenet, sa till mamma att det kändes som ett blåmärke fast det gjorde ont hela tiden. Idag så tog jag mig en närmre titt på benet och inser att det faktist är ett stort fett blåmärke från knät ner till smalbenet och ett på vaden, där ser man.
För en timme sedan ungefär fick jag ett telefonsamtal från anton, han börjar skolan halv två i morgon så han kom hit direkt efter sin träning och ska sova här :D om jag blev glad!

nattinatti !


KLÄÄÄDER

Jag är i stort behöv av att köpa kläder just nu, lr egentligen inte, men jag vill det. Nästa vecka måste det bli ngn sorts av shopping. Om jag så ska behöva gå på mina häder! Jag är sjukt rastlös också, jag blir galen av att inte få träna! Det är lite dumt när man tränar varje dag och sen helt plötsligt inte kan träna ngt alls, det blir en total omställning kan jag lova och jag gillar den inte!

Nina ville bli nämnd i min blogg, så nu har jag gjort det :p

// mikaela med hål i kinderna

skoldag 1

Idag har jag varit i skolan, det va helt okej med tanke på att vår företagsekonomi var inställd och vi slutade tjugo över 11 :). Men innan det hade jag entreprenörskap lektion med sara, vi hade lite att prata om faktist :) Vi har kommit på att folk är bra på att prata, speciellt vissa personer, vi tycker även att endel borde ädra sin attityd lite smått!  Efter skolan åt jag älskade ost&skink paj :) Sedan gick jag och sov, fy satan va skönt det är att sova efter skolan..
Imorgon ska spek07B tillsammans med spek07A åka till varberg på ngt studiebesök, dock inte jag, inte mimmi och hanna heller. Jag orkar inte hoppa runt där som ett offer och jag tror inte jag kan sitta i buss heller för den delen, mimmi och hanna ska spela futsal, lycka till! Så för min del blir det att stanna hemma, har ett helt företagsekonomi kapitel att ta igen, ett italienskaprov att göra, svenskaboken (kommer inte hinna klart), engelskaboken+prov. Shit känns mycket nu!
Idag gick jag hem :P haha, tro det eller ej, men jag orkade inte vänta på taxin i 3 timmar så då bestämde jag mig för att gå, fick lite hjälp av mimmis cykel också:P. Jag har kommit på att jag är ganska envis, bestämmer jag mig för en sak så brukar jag oftast klara av att göra det. Det kan vara en bra egenskap tycker jag, ex: måste ta spruta i magen på mig själv varje dag, mamma och pappa är utomlands. Då är det bara att bestämma sig för att göra det själv (trots att jag inte trodde att jag skulle klara av det ) och då kan man. Så för er som har era antäckningsblock uppe, tar och skriver ner det här nu tycker jag ! Mycket viktig information.
Igår kom anton till mig :) vi kollade på en film (kommer inte ihåg vad den hette), men den var helt okej. Vi kollade på parlamentet också, det är oftast skitkul, men igår var det inte så roliga personer med men det var ganska kul ändå. En sak som var rolig igår var det som var precis i början, de hade tagit ett klipp där någon gubbe pratade, så såg hans hand helt rolig ut när han pratade så hade dom lagt till en textremsa, ni vet sån beepbeepbeep: Din hand är en fisk! hahaha det var väldigt roligt enligt mig.
Senare fixade anton käk till mig , gormé middag, hamburare :) Så gullig som tar hand om mig nu när jag "inte klarar något själv" enligt honom :P

     
Jag och sara                                                    Kul att anton inte är med på det här xD

- you know you love me, xoxo mikaela


Lördag

Igår var det fredag, mamma och pappa åkte till cypern och jag är inte alls avundsjuk :O. Jag spenderade större delen av dagen framför tv:n. Senare på kvällen kom min favorit, :) han hade varit  på fest och var rolig haha. Låg kvar länge i sängen idag och myste sen gjorde mormor pannkakor til oss:). Jag har världens bästa känsla i kroppen nu, sån där bubblande, glad känsla.. Kärlek! Är helt otroligt kär, du gör mig så glaaad:)
Då lyder bara den stora frågan, vad man ska göra av den här dagen? Det blir nog att spendera den med sofia. Just nu kollar jag på top model, det är ganska kul. Ska hoppa in i duschen med. Haha , nu drev jag ju lite med mig själv omedvetet. Ofta att jag kan hoppa in i duschen.
Imorgon måste jag plugga, men ska nog kolla på volleyboll också:P


he´s the one i told you about <3

Ha det bra!
-mikaela


torsdag

Igår kom sofia till mig med en tårta som hon hade bakat till mig, det var ett stort M på :P. Senare fick jag även besök av anton , fina blommor och choklad :) jag blev mycket glad sötnos.
Idag ahr jag totalt vaknat på fel sida, har ont som  as och redan brusat upp mig för ingenting som blev värsta grejen..
Saker och ting kan verkligen bli så fel ibland.
Nu ska jag kolla på tv eller något. ha det bra

tycker om dig anton
-m

hemma!

Nu är jag hemma igen. Mår helt okej dag, men har ont som fääen. Dagen började med att jag fick ta på mig en sån där snygg operationsrock ;D, blev inkörd på narkosavdelningen och där fick jag veta att jag skulle bli sövd i alla fall. Fick ngn lugnande flummigt medel sen kommer jag inte ihåg mer. Vaknade upp två och en halv timma efter och hade ont, fick morfin mot smärtan sen sov jag typ hela dagen. Det jobbiga var bara att så fort jag reste mig upp så blev jag svimfördig och spydde. Sådär najs.
Men men nu sitter jag här och äter wienerbröd :) yummie.
Knät är ungefär lika stort som en handboll.

ha det bra !
-M

RSS 2.0