Lussekatter

Idag står lussekattsbakning på schemat, så jäkla gott!! :D För övrigt så hade jag skit tråkigt igår, inte något jag hade tänkt att upprepa. Ska se fram emot nästa helg istället och till tomte :D Det ska bli kul! aja, måste baka nu! Seeeee ya!

"I hate this part"
-mikaela

Pussycat dolls - I hate this part

We're driving slow through the snow on 5th Avenue
And right now radio's all that we can hear
Now we ain't talk since we left, it's so over due
It's cold outside but between us it's worse in here

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday, 7 takes of the same old scene
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes

All I want for christmas is..

Var nyss inne på Dyrberg/Kerns hemsida för att kolla in lite julklapps tips till min käre mor. Jag blev fullkomligt kär i det mesta. Jag älskar smycken! Skulle jag fått mycket pengar att spendera på vad jag ville (shopping väg) skulle jag lätt spenaderat det på framförallt smycken och skor, även kläder, med det käns som att om man har olika smycken och olika skor spelar inte kläderna så himla stor roll, för då kan man matcha och byta och greja med accesoarerna istället. Fast okej, hade köpt en hel del kläder också självklart :P.
Nä nu bytte jag lite ämne här känner jag. För hade faktist tänk berätta lite vad jag skulle vilja ha i julklapp. Oftast så brukar jag vara en sådan där tråkig människa att köpa julklapp till, ni vet en sådan där : vad skulle du vilja ha i julklapp? jag vet inte människa. Men i år vet jag faktist några grejer så då kommer mamma bli glad när hon slipper tänka så mycket själv.
Så för er som undrar så här kommer en liten önskelista: 
1. Anton, inslagen i ett paket :D och att han stannar hemma över nyår ! :p
2. Singstar, haha det är jäkligt kul och bra förfestgrej!
3. Smycken, vill faktist ha en klocka, brukar inte tycka om det för jag tycker att jag har för tjocka handleder. Men nu vill jag ha en :P Även ringar och armband är poppis hos mig. Och enkla halsband . Dock inte öronhängen, för jag orkar aldrig byta ändå ;)
4. V-ringad tröja, marinblå eller beige.
5. Pengar, Som ni kanske vet så har jag inget jobb och väldigt bra på att spendera pengarna som finns på mitt bankkonto. Det är inte tomt, men en shoppingdag kan kosta vill jag lova!
6. Roliga saker, Jag tycker det är kul att ge sådana roliga och oseriösa saker till mina kompisar i julklapp, även kul att få sådant. Allt behöver inte alltid vara så seriöst enligt mig. Ett gott skratt förlänger livet!
Ah, det var väl ungefär där min fantasi tog slut.

Peace!
-Mikaela

Lördag

Fasen va skönt det var att sova ut idag :D. Idag är det match som gäller, mot katrineholm vilket blir ytterligare en tuff match att spela. Jag ska sitta i sekretariatet med mathilda, sådär kul. Idag ska jag också upp med stjärnan i fönstet, det är ju första advent imorgon. Det känns inte så, allt har gått för snabbt. Snart fyller Anton 18 också, och tar körkort, :P då kan vi ses mycket oftare :D. Jag vill också fylla 18, bara 9 månader kvar :O . Nä, nu måste jag kila!

-Mikaela

Fredag!

Idag är det fredag och tacos blir serverat i mitt hus :D mycket gott om jag får säga det själv. Om en liten stund kommer Anton hit, vi ska titta på idol, eller iaf jag, han för göra ngt annat om han inte vill titta :P. Idag har jag varit duktig, har varit hos sjukgymnasten och varit ute med hunden. Jäpp. Nu har jag precis dushat och det är dags för mig att sluta det här inlägget för att istället gå ner och föna håret. Tog nyss bilder på mitt vackra ärr till försäkringen, så skänker en bild till er.

-Mikaela

torsdag

Nu är jag gladare, har nämnligen fått i mig lite mat :D. Tordagar är så jäkla sega och som grädde på moset hade jag inte ätit något alls idag typ!!Så då blir jag på dåligt humör och vill spy för att man är så hungrig typ. FY vad tråkiga dom är. Men som tur är så är det fredag i morgon och då slutar ja halv tolv ! wiie :) Ska till sjukgymnasten i morgon också, mindre roligt. Catrin sa en rolig sak idag när vi pratade om praktik:
Mimmi- Men har vi någon kontakt i stockholm?
Catrin- JA!, mina grannar.

Hahaha.
Elin var också lite rolig:
Mikaela- Oj vilka blåa händer du har.
Elin- ah men dom är nog smutsiga då.
Jag syftade ju på att jeansen färgar av sig och hon trodde att jag menade att hon hade så blåa händer. som det kan bli!

Träning om en stund!
Adios amigos!
-mikaela


Direkt från skolan

japp, sitter här och har engelska. Lyssnar på musik och gör lite ord. Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog träning. Är inte så glad idag heller, Så orkar itne skriva mer just nu.

-M

Hur har din dag varit?

Hejsan ! då sitter man här igen. Hur lyckas det alltid bli att man fastnar här när det är dags att plugga? Datorn har nog någon konstig kraft som drar mig till den varje gång det är dags för plugg. I alla fall så är det Italienska som står på schemat inför i morgon. Det blir nog inte så svårt, måste bara plugga lite på hur man fixar det där med bestämd artikel i plural. Kolla igenom glosorna också. Jag tror faktist att jag egentligen har ganska så lätt för språk, det är bara det att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt, så jag skiter oftast i att plugga, vilket är den största delen i att lära sig ett språk. Läser Italienskan bara för att jag måste göra det, så lägger inte ner så värst mycket tid på det.
Idag (och igår) är jag otroligt sugen på spaghetti och köttfärssås, vilket jag har tjatat om lite idag :p. Sådan tur har jag då att min kära mor ska laga det om en liten stund. Hoppas jag, annars börjar jag med det själv.

Idag har jag och Sara babblat som vanligt på italienskan, vi lyckades då åstadkomma ca 3 skrivna meningar, störa Catrin som sedan flyttade fram, käka äpple, komma fram till att gulliga smeknamn i förhållanden såsom " sötnos, gumman" gör en glad. Sara tyckte även att lilla sara lät gulligt. Sådana meningar som låter gulligt gör en glad. Som tex hej min kära!
Idag har Hanna också kommit fram till att frasen: Hur har din dag varit? Anväds av gifta par som sitter och pratar vi köksbordet. Haha. Den som inte frågade frågar inte tillbaka och att det sedan fortsätter med ett båk om "varför frågar du inte mig hur min dag har varit?!"


Min favorit<3
-Mikaela

Vad är meningen med att vara anonym?

Idag har jag , sara och nina redovisat vår nydesignade brödrost ;D. Det gick prima, fick även fika som Hanna,Catrin och Elin hade bakat. Eftersom att några i vår klass bakar varannan tisdag tillsammans med A klassen. Om en liten stund ska jag snart gå ut med hunden och efter det är det träning som gäller.
Idag hade jag tänkt att publicera en anonym kommentar jag fick på bloggen idag:
Postat av:

du förtjänar inte anton

2008-11-25 @ 15:35:32
För det första tycker jag det är otroligt konstigt att skriva något sådant med tanke på att andra folk inte har med mig och Anton att göra. För det andra bryr jag mig inte så mycket när jag inte vet vem som har skrivit det och för det tredje tycker jag att alla får tycka som dom vill men vad är meningen med att skriva anonymt?. Skit samma, kul att folk orkar lägga ner energi på att bry sig om mig och anton. haha.
Jag tror att det var jag och sara som satt och pratade om det igår faktist, att vi tycker det är helt okej lixom att säga saker eller tycka si och så, men då ska man också våga stå för det om någon skulle fråga eller om det skulle komma upp i en diskution. Inte för att det hörde hit men kom på det när jag skrev raderna innan.
Igår tränade jag benet ganska mycket känner jag, träningsvärk som satan! :p Men det är bra, då vet jag att det blir bättre. Nu ska jag ge vovven mat och gå ut med honom. Ha det bra gott folk!

Passar bra med en bild på min snygging idag ! :)
-Mikaela

Måndag

Idag är det måndag IGEN! Veckorna går ju as fort nu, helt sjukt. I alla fall så går alltid mina måndagar jätte fort, vilket är bra. Just nu sitter jag och kollar på one three hill och innan det sov jag till gossipgirl och halva desperate housewifes. Älskar verkligen att sova efter skolan :D
I lördags var det partajj, vi var hos hanna innan och hade kul, sedan vid halv tio någon gång tror jag gick vi till folkan där Nadjas och Beccas fest tog plats. Hann hälsa på alla och då kom Ellen fram och frågade efter hennes vin. Självklart hade jag ju glömt det hos hanna så det var bara att traska dit och hämta det. Väl tillbaka i folkan hade nästan alla gått där ifrån, snällt lixom :O. Och så slutade musiken att fungera så alla drog till Abro. Där fungerade musiken och alla var goa och glada. Vi var kvar bland dom sista och jag vet faktist inte vad klockan var men mellan 03.00 och 03.30 åkte jag och anton hem med hjälp av taxi.
Söndagen såg väl så gott ut som en slappdag. Låg i soffan, anton åkte hem, var hos sofia, skrev svenska och käkade pizza :D. Japp, det var mina två helgdagar.


alla bilder finns på facebook

-Mikaela

partajjj !

Idag har jag träningsvärk, var hos sjukgynasten igår och fick nya övningar, så nu blir det ännu mer att göra. Om en liten stund ska jag och mamma upp till centrum och kolla på stövlarna jag kollade på igår och två andra som skulle komma in idag. Måste även städa rummet denna dag. Igår kollade vi på idol hemma hos sofia som vanligt, trevlans. Robin var ju lätt bäst!
Ikväll är det partajj som gäller, och träffa anton! :) Det ska bli roligt!

-Mikaela

jenny, han menar i procent ;)

Idag var lång-seg-tråk torsdagen kort och bra :). Började med specilalidrott i styrkerummet, italienska utan lärare=babbel med sara, sedan lunch. Dagen fortsatte med kort engelska och sedan svenska där jag nästan blev klar med berättelsen, den blev helt okej faktist. Efter skolan gick jag jenny och mimmi till resebyrån och frågade lite grejer och fick lite grejer! :) Sedan gick jag och mimmi och solade och tjockade oss med pizza :P. haha. Om en liten stund är det träning, styrkerummet för andra gången idag..

Jenny på företagsekonomin i tisdags:
Magnus - hur många då tycker att ikea har ett bra sortiment?
Jenny räcker upp handen.
Mimmi - jenny, han menar i procent..
Jenny - ?..........ahaaaa

"Visst är det ensamt uppe på toppen, men det är en jävla utsikt" ;)
-Micken

stäng av vattnet!

För en sisådär 30 minuter sedan satt pappa och skulle fixa med det sista på rören i badrummet. Plötsligt hör vi : STÄNG AV VATTNET!!! Och hör vatten spruta. Pappa blev blöt och jag och mamma fick oss ett gott skratt. Är inte det en sådan där typisk pappa som ska klara allting själv och så går det åt helvete? Haha. Nä men så är det faktist inte, pappa kan det där, men det är faktist kul när det blir som det blir ibland ;).
Idag har dagen varit bra, fick mina kläder. Så till er som jag har sagt att jag ska ha en rosa tröja på lördag, så har jag ändrat mig, den var inte riktigt lika lång som jag hade tänkt mig. Dagen har dock varit ganska så sysslolös, lite tråkigt, men har iaf träffat anton en liten,liten stund i sporthallen innan min träning och det var det bästa på den här dagen faktist. Närheten av honom kan förgylla en hel dag :) sådeså!

god natt!
-Mikaela


spela? ja tack!

En sak som jag tror alla tycker om att känna är när man har presterat något, att man själv känner att man har gjort något bra. Det kan vara i det man har som intresse eller hobby, tex en sport. Det känns så jäkla bra att känna att man kanske har spelat väldigt bra i en match eller känner att det gick så jäkla bra på träningen. Den känslan saknar jag. Jag vill kunna vara med på träningen och känna att man gör något bra ibland och inte minst på matcherna, då man får sån adrenalin på insmashningen så att man inte vill något annat än att börja spela. Eller hur peppad man blir när man får till en riktigt bra smash eller mottagning. Det är faktist ganska konstigt att man kan bli så peppad över en sådan sak. Men fasen vilken härlig känsla det är! Nu är jag så sugen på att spela så jag tror jag dör! Mycket volleybollsnack nu, men det får ni stå ut med;)
Imorgon är det bad första timmen, gött, då kan man ligga kvar i sängen till 20 i åtta typ :P
Nu är min mage hungrig, dags för mat! :) , igen..

-mikaela

SNÖ?!

hejhopp!
Nu har jag nyss varit ute med hunden. Jag tycker alltid det är skit tråkigt inna man ska gå ut, men när man väl går där med musik i öronen är det faktist ganska skönt. Man kunde se att det började frysa på igen, halkade även ett x antal gånger.
Idag satt vi på företagsekonomin och lyssnade på magnus som hade genomgång, då Hanna plötsligt skriker: DET SNÖAR!! Och springer fram till fönstret för att rulla upp gardinerna, det var lite kul faktist. Jag gillar snö, det är riktigt mysigt, fast idag var det dock "regn snö" ni vet sådan där jobbig snö. Jag vill ha bara snö, massor med snö. Så att man kan ha snöbollskrig och sådant. Kalla mig barnslig om ni vill, men jag gillar att leka i snön. Sofia brukar vara en jävel på att dra ut oss och åka pulka, det är väldigt kul måste jag säga. Även om jag en gång lyckades bryta nyckelbenet i scoutbacken.
Snart är det dags för träning, styrkerummet är jobbigt. Men det är bra :) nu ska jag byta om, ha det gött gott folk!

-mikaela

godnatt!

Hallå, varför pluggar jag inte?! har entreprenörkspsboken som väntar, men tror ni jag har öppnat den?
svar: NEJ.
Vill också tipsa er om att läsa min gamla klassis nicolas blogg, eftersom han nu har börjat på en ny, haha han är verkligen en bert ljung, en riktig drömmare. Stundtals riktigt knäpp och rolig.:P http://livetenligtnicolas.blogg.se/

godnatt, eller nått!

festsugen!

Idag är det träning klockan 18.00. Innan dess ska jag ha hunnit plugga och slappa framför tv:n. Idag har jag haft roligt i skolan, har knappast gjort något. Det gillar jag! :) Fast hann faktist skriva på min berättelse och den behöver inte vara klar förens på torsdag. Den här veckan kommer gå fort, det känner jag på mig. Blir ganska mycket plugg och så träning också, så det är ungefär så min vecka ser ut tror jag. Imorgon hoppas jag på att få lite kläder jag ahr beställt =)!.
För er som undar så är jag väldigt festsugen också, tur att det blir fest på lördag då :) Jag avslutar med två roliga saker jag har hört och läst idag:

Mikaela- jag kan verkligen inte laga mat, eller jo om man har recept och så.
Sara- Nej inte jag heller, asså det ända jag kan laga är pannkakor och steka pasta.

Jag satt även och läste i jennys almanacka innan, och på en dag kunde man läsa:
-Skulle jobbat men bytte med emilia.
hahah ganska onödigt om jag får säga det själv.

-Mikaela

pluggvecka!

hejsan ! Idag har jag inte gjort så mycket, så ringde cissi. Dom kom hit och kollade lite på badrummet och hon provade min svarta klänning som hon troligtvis ska låna. Åkte med henne och Nikolce(eller hur det nu stavas) till lägenheten, rotade igenom hennes garderob och fick med mig några plagg hem,:D åt även äppelkaka som nico hade bakat :P. Sedan åkte vi ner till sörgårdsskolan och spelade badminton, haha. Det var väldigt kul och jag måste säga att jag är rätt grym på det faktist ;D. Synd bara att man är lite handikappad och får hoppa runt på ett ben. Men det funkar!
Imorgon är det skola.. Blir mycket i skolan denna veckan, har en svenska berättelse som ska vara inne i morgon, och  jag mitt pucko som hade tänkt att skriva den idag hade ju självklart glömt den i skolan. Så i morgon blir det att skriva som en j*vla idiot. Har även entreprenörskapsprov och matteprov denna veckan och italienskaläxa som vanligt, matten kommer gå åt h*lvete för vi ligger för mycket efter.. Kan nog bli lite knepigt att knipa sig åt ett Vg detta provet, så blir nöjd med ett G, vill ha tillbaka vår vanliga mattelärare!
Nu ska jag göra så lite som möjligt helgen ut, blir en tuff vecka! Men helgen lär bli kul iaf :D !

"ett folkslag som är svårt att förstå sig på"
-mikaela

lördag kväll

tjosan! idag är det lördag och jag har nada att göra, skitkul!  Kul också att mitt knä är fucked up, annars hade jag varit och bowlat med min vänner just nu. Gosh vad jag är glad att jag har dom asså, de ända som man verkligen kan prata med allt om.. Jag har nyss lagat mat med min bror och sveningsson, tacos blev det :D. Jag älskar det.  Nu ska jag fundera ut vad jag ska hitta på ikväll, ha det bra!

two different levels
-mikaela

lussekatter :)

Tjena! härlig dag, har varit hos sjukgymnasten och varit och handlat med mor. Idag har jag endast haft specialidrott och matte som vanligt, men på matte lektionen snackade jag och mimmi hela tiden om uppgiften 1162 för vi fattade inte den. Satt iaf och snackade om den ett tag, så när mattelektionen var slut gick vi ner och jag skulle lämna en grej i Dans fack, och ser 1162 igen. Denna gången på en sådan där liten liten skylt som står ovanför varje dörr och hiss. Frågan är då varför jag kollade just på den? Det var ju inte precis som att jag gick och letade på alla dess småsmå skyltar över varje dörr, det va inte ens meningen att få syn på den. Sådant tycker jag är lite roligt, precis som om det hade en mening på något sätt.
Menmen som sagt var jag och handlade innan och kände världens godaste doft, nämnligen lussekattsdoften. Doften kom från förbutiken och jag tvingade självklart mamma att köpa några :D. Det är något jag verkligen inte tyckte om när jag var mindre men som jag i stort sätt älskar nu. Ganska konstigt att man kan ändra sig så, det finns faktist ganska så mycket som man tycker om nu som man inte tyckte om när man var mindre.
Idag ska jag åka ut till anton :) ska bli kul,jag gillar att vara ute hos honom för det är så mysigt. Det gör ju inte saken sämre heller att han är bäst och att hans familj är hur trevlig som helst! :)
Lussekatterna fick mig att tänka på lucia , här är en bild från lucian i 9:An och kolla in mitt långa hår!!


- Glad mikaela

stövlar, ja tack!

Tjena vad tiden springer iväg, redan fredag imorgon. Skönt! Mina torsdagar brukar alltid gå skit sakta, men det gjorde den inte idag. På svenskan har vi börjat skriva berättelser, de ska handla om döden. Jag gillar inte riktigt det, men måste man så måste man. Jag valde iaf rubriken brev till en död bland de som fanns att välja på.  Får se om jag lyckas komma på ngt bra, idag satt jag iaf typ 40 minuter av lektionen och försökte komma på en början, jag lyckades. Problemet är bara att den ska vara klar på måndag, så får ta hem och skriva.
Imorgon slutar man ju halv tolv som vanligt :D, kanske ska ta mig upp till skocompaniet och looka ut efter nya stövlar, för det är jag i stort behov utav. Mina läcker in vatten och det är inte speciellt behagligt kan jag itne påstå men det beror på hur vädret ser ut också, vill itne cykla dit i regn precis.

Buona serra!
-Mikaela

Text?

Har ni någon gång tänkt på hur svårt det måste vara att komma på en låttext? Låtar kan ju handla om precis vad som helst, dom sjunger om vad som helst och texterna kan vara hur skumma som helst. Och hur fasiken kommer man på allting? Vissa låttexter kan ju vara så klockrena så man känner att fan det här skulle jag vilja säga till min kompis/kille eller vad det nu kan vara. Nästan alltid när man hör en låt och lyssnar på texten så kommer det en sådan där bra fras, så tänker man: fan va bra det lät, det måste jag komma ihåg. Men vissa låtar käns ju helt meningslösa, tex Lena Philipsson-Det gör ont? Va fasen handlar den om egentligen? haha. Nä, skulle jag vara artist skulle jag aldrig få för mig att sjunga den typen av låtar. Och tänk att få sjunga en låt som endast är skriven till sen själv, det hade varit något de ni! Nu ska jag sova, fast är inte så himla trött för jag sov två timmar innan träningen. Älskar att sova efter skolan, fasiken va det är skönt!

nattinatti!
-Mikaela

jacka, check!

Ojoj, igår hade jag 60 st besökare på den dära blåa grejen, det är nytt rekord faktist. Idag har jag varit hos läkaren, han sa att det gick åt rätt håll. Men sedan så har jag ett ganska stort område vid knät som jag inte har någon känsel på och han sa att jag troligtvis inte kommer få tillbaka känseln där. Men jag hoppas på det för det är en äcklig störande känsla. Jag passade även på att köpa jacka och käka på Mcdonalds, det var ett tag sedan !:P Efter det var det tillbaka till skolan som  gällde, jag och sara babblade satan idag på entreprenörskapen, om sådant man känner att man måste få prata med någon om, så det var ju bra. Vi lyckades även jobba på lite idag, vilket vi inte gör speciellt ofta. ;D
Dagen fortsätter med att tråka fram tills att det är dags för träning, styrka idag. Så imorgon bilr det säkert träningsvärk.

"When I'm losing my control, the city spins around.
You're the only one who knows, you slow it down."
the fray- look after you

-Uttråkad mikaela

svart som natten

Gislaved ligger nu svart som natten :P eller iaf utomhus, gatulamporna fungerar fortfarande inte, eller iaf inte här på sörgården. Vet inte hur det ser ut i övriga områden men det lär jag snart få veta eftersom att jag ska till träningen snart, här är det kolsvart så fort jag tittar ut genomfönstret det kanske inte hjälper att det är skog bakom huset heller. Mamma kör mig dit men hur fasiken ska det gå till när jag ska cykla hem?Min cykel står och väntar på mig vid sporthallen och jag kommer ju inte se ett skvatt! Det ska bli spännade.
Nu har jag precis ätit och det var gott som vanligt. Jag är på myshumör idag, smyger runt i myskläder och raggisar :) Vilket jag älskar ! Anton kom och mys med mig! Och när ska vi kolla på björnbröder? =)

nu ska jag nog gå att byta om,
ciao!
-M

älskade strömavbrott !

Japp, det gillar vi skarpt ;D. Lite kul att dom sa att det nog skulle vara ett tag och så precis när alla gick så fungerade strömmen igen. Jag blev glad för vi slapp vår företagsekonomi redovisning.
Idag ska jag räkna matte :( och ikväll är det träning. Jag orkar inte skriva mer här :P så det fick bli ett tråkiggt inlägg.

byebye!


irriterad

Jag är irriterad, kan inte säga varför men har ont i huvudet och det bidrar nog stort till saken. Och denna gången är det inte bara för att jag inte har ätit, för det har jag. Jag gillar inte att vara irriterad, men så blir det ibland om man går runt och stör sig på saker. Jag är helt enkelt inte på humör just nu. Det gjorde ju inte saken bättre att min långa tumnagel rök av och att mitt örhänge gick sönder.
jaja, skit samma. Imorgon är det skola till halv 2, helt okej, på kvällen är det träning och innan det ska jag försöka räkna lite matte. Hoppas den här veckan går lika fort som den förra.
Var hos Farmor och farfar innan idag och fikade, de va inte så kul för båda två var sjuka och hostade som satan. Farfar är gammal och klen så han orkade nästan inte hosta verkade det som. Nu ska dom iaf flytta från huset till en lägenhet i smålandsstenar, för farfar kommer inte upp till övervåningen längre och dom behöver knappast hela huset. Jag tycker synd om dom, mest farfar för han tycker själv att han är för gammal och så har han ont överallt. Sedan är det synd om farmor också, hon tar hand om farfar och ger honom sprutor och mediciner och allt vad det är, lixom vad ska hon göra när farfar försvinner? Hon har ju bara honom att pyssla om.. Nu är farfar 88 år och jag hoppas på att han är en riktig seging, han är så rolig :P. Och så har han ju redan klarat sig igenom 4 hjärtinfakter så varför inte lixom.
Usch, nu fick jag nästan lite dåligt samvete, nu har jag skrivit i samma inlägg att jag blir mer irriterad för att mitt örhänge går sönder, så skriver jag i nästa rad om farfar som har ganska så mycket större problem. Fy på mig och sluta klaga, jag är glad som mår bra, eller iaf allt utom knät mår bra.
nu ska jag sova!
-Mikaela

fars dag

Japp, idag är det alla pappors dag. Så, hur ska jag spendera denna högtidliga dag? Den blir nog rätt så trist tror jag, ska åka till farmor och farfar en liten stund och fika sen och så måste jag räkna matte med. Men hur fel känns det inte att plugga på en söndag? Känns nästan som att det går mot reglerna att plugga på helgen eftersom helgen trots allt är till för att man ska vara ledig från skolan.
Jag ville åkt till värnamo idag för att köpa en jacka, men mamma sa att jag skulle till vmo på efterbesök med knät på tisdag så då ska vi kolla efter jacka också, så ska jag köpa en skjorta med för det är jag mycket sugen på. 
Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på tv ;D ha det !
 

anton <3

Hej huvudvärk !

Förfesten hos mig igår blev mycket lyckad :). Parken var roligare än vanligt ,så vi får väl säga att det helt klart var värt huvudvärken idag. Måste dock skura golvet någon dag snart:P
Anton följde med mig hem igår och sov här, sedan gick vi på volleybollmed sofia. Har även varit och kollat på elins handboll. Nu har jag tråkigt och jag vill till Anton och kolla på björnbröder men det gick inte :(.
Ska snart gå till sofia, ha det bra!

-micken


parken

Idag har jag fullspäckat schema. Först och främst ska jag äta, sedan ska jag städa huset, framför allt mitt rum. Fixa skivor, åtmistonde en bra skiva! Ska även åka fram till centrum och handla "saft" med mammsen ;D. nä, nu kokar vattnet till pastan. Ikväll ska iaf jag partajja riktigt ordentligt, för det va ett tag sedan ;D dags att ladda kameran!

-Peace

ljuvliga sömn!

Hejsan! Igår gick jag i skolan till halv fyra, var hos sjukgymnasten och hoppade sedan av vid skolan. Jag och anton gick hem till mig och käkade och myste lite :). Halv åtta var det dags för träning för min del, och för anton också, en halvtimme efter. Var där och körde fingerslags 21:an med skille (orkar inte förklara vad det är) och gjorde lite styrka. Vi hade även box i skolan, det tycker jag är ganska kul. I alla fall så har jag träningsvärk idag på grund att jag och mimmi brukar gå in för det ganska så ordentligt :P.
Denna dag började med att jag vaknade och var sjukt trött. Har nog faktist aldrig varit så trött en skoldag. Började med specialidrott och slutade med företagsekonomi. Men på svenskan kom min räddning!
-Idag ska jag läsa en bok för er, och det kommer att ta hela lektionen.
Yes!, tänkte jag och tog min chans. Gosade till luvan och la mig utslagen över bordet, somnade gott och blev sedan väckt ur min härliga skönhetssönm av nina, som tydligen också hade somnat och var tvugnen att väcka mig när hon vaknade ?! :P Slutade halv fyra och hjälpte sedan cissi att träna lundåkertjejerna, det va helt okej. Då ringde anton och frågade vad jag gjorde, och sa att han skulle in till sporthallen just då. Eftersom min träning började klockan 6 så stanande jag där istället för att åka hem i 40 min, kändes lite onöigt. Vi kollade lite på Antons söta lillasyster Alice som var på gympa. Sedan var det styrkerummet som gällde i en timme, det va jobbigt! Träningsvärken lär fortsätta imorgon, men det är rätt så gött.
Imorgon är det parken som gäller! :) mysiga tjejer kommer till mig och vi ska ha kulkulkul! :)

-over and out
-Mikaela

gott med ost :)

Idag har skolan varit bra, känner att jag är nöjd just nu. Det är bra :P
Jag har kommit på att jag verkligen älskar ost! Det är väldigt väldigt gott :). Innan satt jag och bara hyvlade och käkade i typ 7 minuter, haha, fetto! Men det får man vara om man tränar flitigt, och det gör jag. Fast en sak som är lite konstig är att jag går ner i vikt när jag slutar träna. Det beror nog på att musklerna försvninner säger min mamma :P, sålänge jag inte blir lika spingkig som jag var för något år sedan, så är jag nöjd! Förra gången jag skadade mig, gick jag ner två kilo. Benet var inte lika degigt som nu och det skillde 3 cm på benen, men två kilo muskler försvann från mitt ben? Tänk nu då, denna gången skillde det 4.5 cm i omkrets på benen. Snacka om att jag har degben nu asså, haha, det är jätte roligt att ta på. Speciellt om man jämför med det tränade benet..
Satt och kollade på karnevalbilderna från när 89:orna var med, Alnäs och Josse. Jag tycker att det ska bli skitkul faktist! Vi har bestämt redan nu att vi ska vara med byggklassen :P. Vår klass spek07b med bara tjejer (3 killar) och deras klass med bara killar. Det blir nog super! Dessutom är vi en sån klass som går in för allt också, haha och det är lite extra roligt.


Spek07b, jag va glad ;D hah
nattinatti!
-M


parken, yes ;D

Idag slutade jag halv två, skönt. Kul att träffa alla igen ! Månadagarna går alltid fort och det gillar jag. Idag kommer anton hem, ska träna ikväll med så kanske hinner träffa honom en stund där :D. 
Det börjar gå mot vinter känner man, kallt och så är det nästan vitt ute av all frost på morgonen. Jag vill ha snö snart! Snö är så mysigt :) , och så är det kul också! Synd bara att jag varken kommer kunna åka skider eller snowboard i år :(.
Idag bestämde vi att vi ska till parken på fredag :P Bag in da box va det tydligen haha!, men vi är så himla festsugna så det får det bli, kanske förfest här annars vet jag inte vart. Ska bli kul faktist !
Å vad arg jag blev nu!!ALL MIN MUSIK ÄR BORTA?! Den kan ju inte bara försvinna? Fan också..
Jaja, nu ska jag gå och äta mat :D gott!
-Mikaela

Söndag

Nu ska jag snart åka med laget till falköping, match! ska bli kul. För övrigt så färgade jag håret igår, blev såhär.

Lördag

Idag har jag varit uppe och kollat på volleyboll på min kusin som spelade i gislaved. Det var inte så jätte kul, men man måste ju.. Dagen ska spenderas med hårfärgning, färga utväxten och lägga i brunt på ngt sätt, vet inte hur men det blir nog bra.
Igår kollade vi på idol som vanligt, :P jag tycker att det va ganska rätt person som åkte ut. Dock lite synd att Lars skämtade bort det så, för han är ganska bra annars tycker jag.
I morgon ska jag upp till Falköping och kolla på volleyboll, hoppas att få träffa bland annat julia (som skulle varit min sambo). Men hon skulle inte komma upp förrens på kvällen. Matchen är vid 5 så då kanske hon har kommit upp :).
Jag har kommit på en sak, att när man vet att någon är borta och man värkligen inte kan träffas, så saknar man den mycket lättare. Det är lite konstigt, för om vi säger att anton hade varit hemma men vi inte hade träffats så hade jag kanske inte saknat honom lika mycket som jag gör nu. :P En sak som är säker är i alla fall att det kommer bli jobbigt att vara utan honom i tre hela veckor..
-Mikaela

RSS 2.0