helg, ja tack! :)

Jag är totalt slut i hela kroppen, både i huvudet och i musklerna. Har en jävla massa grejer att fixa och känner mig almänt stressad. Helgen kan inte komma mer passande! MÅste även berätta att jag har riktigt bra musik på min mp3 nu, mmmmh  :D
Jag orkar inte vara ledsen längre, jag vill inte bry mig mer..

hair

jäpp, snart ska jag färga håret igen, eller när elin och dennis kommer hem från thailand :D . då ska det bli mörkare :)



Håkan hellström-kärlek är ett brev skickat tusen gånger

 


                                                         jag behöver dig.

Akon!

Och för er som har lite brist på musik så säger jag bara en sak. Ladda ner Akons album-freedom. Många bra låtar :)

like a tattoo

Det är sjukt hur vissa saker bara kan sätta sig på hjärnan. Minnen bland annat, men framför allt saker och ting som någon har sagt eller gjort som gör en väldigt glad, eller ledsen. Man kan tänka tillbaka på vad den sa eller vad man själv sa och få världens klaraste bild framför sig. Man kommer ihåg allt från just den stunden, reaktionen, känslorna, hur den såg ut, ansiktsyttrycket när den sa det och allt. Man kan leva sig in i tanken så pass mycket att man till slut kommer på sig själv sitta med ett leénde på läpparna eller med en tår i ögat över bara själva tanken. Det är coolt tycker jag.
Det är endel som händer i mitt liv just nu och jag kan tycka att det är ganska jobbigt, jag hänger inte riktigt med. Vill bort från allt ett tag, hitta glöden igen, nivet mikaela hon med flaggan i topp och ett leénde på läpparna. Men jag försöker så gott jag kan.

Jag har bestämt mig för en sak, och det är att jag ska tatuera mig i sommar när vi åker till magaluf. Yepp, då ska det äntligen bli av. :)

"Det där är historia! Det är du och jag nu och det är bra:)"

Schoool

Japp, då befinner man sig i skolan igen då. Var i Örebro igår och laget mötte serie ettorna och lyckades faktist ta ett set :D! skit bra gjort. De va riktigt duktiga och kände nästan inte igen dom första setet.
Idag är det inte träning som vanligt som står på schemat, utan simning. Älskar verkligen det! naat. Fast med laget har man ju alltid kul så det gör nog inget. Kanske till och med ska slå på stort och flasha någon av mina nya bikini, haha. Det märker vi helt enkelt.
Softade med tant AG och tant Emelie nyss utanför företagsekonomisalen, himlans sköj! de visade oss den klassiska trappan och den något nyare, hissen.

tjena!

hej hallå, I'm back on track! Stronger then ever, haha. Oj vad man har blivit engelskinspirerad då(?) måste vara pga chris och liesl. Det är jätte lätt att råka börja prata engelska när man har kommit hem från träningen eller efter att man precis har umgåtts med dom. Haha , lite kul faktist! Igår va det Bowling med laget som gällde och efter det Anels 18års fest. Det va roligt!
Jag är väääldigt sugen på att åka utomlands och jobba efter gymnasiet, typ sån reseledare eller något. Och så är jag sugen på att dra på en sådan där långresa, till flera olika länder. Det ska jag göra!..
Ikväll ska jag till nadja på filmmys. Byebye!

-mikaela

bakslag

Allt är för mkt nu.

bloggpaus.


utbildningsmässa

Igår va det utbildningsmässa i skolan, sjäv kan jag inte påstå att jag gjorde så mkt, sprang mest runt och kollade på alla andras grejer. Men vi lockade faktist upp folk till vårt klassrum, där vår vackra film spelades. Haha. Idag så ska jag träna, det ska bli kul, käns som en nytändning nu när vi har fått lite amerikanskt blod i laget. Är ganska trött idag bland annat, kunde inte sova inatt. Men fick sluta tidigare idag som tur va, entreprenörskapen blev inställd :D

vill så gärna..
-mikaela

21.51

imorgon är det utbildningsmässa i skolan, det ska bli ganska kul att se vår otroligt fula film , hahaha. ni måste komma till övervåningen till ekonomirummet ;P själv ska man vara värdinna och locka upp folk.

postat av mimmi: det är hans förlust, inte din! :)
börjar nästan tro på det faktist.

My heart had finally found a home..

Jag befinner mig nu i en sits där ingen annan vill sitta, åt helvete.Obesvarad kärlek kan vara det värsta som finns.. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bara koppla bort allt IGEN och gå vidare, men I'm done crying over you, det är ngt jag är 100% säker på och nu tänker jag inte gräva ner mig i det här för en andra gång. Mister man en så står det tusen åter? vad gör man om man bara vill ha just den man inte kan få då? Får väl se det på den ljusa sidan, singel och fri som en fågel. Yippie!..
Iaf så har vi nu bestämt resa, det ska bli hur kul som helst! :D. Magaluf 09 here we come! :)

over and out

engelsk affärskommunikation?

Jag vet, jag ahr blivit dålig på att uppdatera nu, men käns inte som att jag har så bra fatasi om vad jag ska skriva om längre ;P
Nu är det snart dags att välja olika kurser inför 3:an, jag ska välja 200 poäng på individuella val och 100-250 poäng på valbara kurser. Tjena!! jag börja trean? sista året på gymnasiet, känns omöjligt! Men men, iaf så måste jag läsa ett språk igen :( så funderar på att välja ett nytt steg 1 , haha . Kommer ändå inte få ngr meritpoäng om jag fortsätter med italienskan ett år till, så kan lika gärna göra det lätt för mig själv :).  Annars så tror jag att jag ska välja matte C 100p, marknadsföring (fördjupning)100p, engelsk affärskommunikation 50p och idrott och hälsa B 50p. Får se hur det blir men för tillfället ser det så ut.
Idag beger jag mig till göteborg, ska bli intressant. Ha det bra folks!

-Mikaela


aweeeesome !

Idag har det varit två amerikanskor och provspelat för oss Christina och Liesl och de ska stanna hela säsongen ut :D. Christina är från californien(!) och Liesl är från wisconsin :P. De var skit duktiga och så himla trevliga, det ska bli så sjukt kul! Imorgon ska vi dra med dom till bambu. Wiiie, jag är vääldigt glad, och det tror jag att de flesta i laget är. Den coolaste grejen är ju att de är amerikanskor, allt är ju så annorlunda, språket och det är ju en helt annan kultur. Aja, nu måste jag sova, byebey!

-Mikaela

Måndag

Första dagen i skolan och det gick bra, kul att träffa alla :) . Var med ganska mkt på träningen idag :D wiie. Fick passa endel och var med på en servövning med. Säger bara att jag har jäkligt ont i händerna, haha inte van vid att passa inte ! Imorgon blir en förväntansfull dag, time for english! Nu ska jag sova och jag tänker avsluta med något som Sofia klämde ur sig nyss som jag tyckte va kul. Sleep well cykelställ! haha

-over and out!

Slut på lov.

Då va jullovet slut för den här gången. Imorgon är det skola och jag har fortf inte läst ut mina böcker, men det löser sig nog. En spännande och händelserik vecka står framför mig och det ska bli mkt intressant att se hur den blir. Speciellt på tisdag :). Något som kommer bli jobbigt är att schemat är ändrat så att jag har både specialidrott och idrott på samma dag, en annan sak som kommer att bli seg är att vi numera ska sluta halv 4 på måndagar istället för halv 2 som vi har gjort tidigare. En annan sak till som ska bli tråkig är att jag måste gå in för italienskan, nöjer mig med ett G men orkar verkligen inte lägga ner energi på det. Jävla skit att man måste läsa ett språk, det är sååååå tråkigt!
Blev väldiggt sugen på glass för en liten stund sedan, ska nog gå och smaska i mig lite nu faktist och klockan 5 blir det att kolla på Elin som ska spela handboll.

arrivederci!

-mikaela


det bästa som finns :D

Nu har jag jobbat två dagar i rad, torsdag och fredag. Igårkväll åkte jag sofia och mimmi till hanna och ellen och myste och babblade satan! Idag har jag varit på volleyboll och umgåts lite med cissi och nico.
Jag har lagt märke till att mitt hår har blivit ljusare, inte så konstigt med tanke på hur ljust det var innan, men funderar på att lägga i mer bruna slingor faktist. Kom även på idag att jag vill faktist ta upp och prata lite om mina underbara vänner. Ni är ju lätt dom bästa som finns i hela världen! Ingen kille i hela världen kan ta er plats i mitt liv, för utan er hade jag inte fått skratta lika mkt och ha kul lika mkt som jag har nu. Speciellt inte i skolan, haha. Egentligen borde man ju gå gifta sig med vännerna istället, så slipper man bli dumpad av ngn kille. haha! Dom sviker ju iaf inte :D inte dom äkta, och det vet jag precis vilka det är och det käns mycket bra måste jag säga:). Och alla nya människor jag har träffat, det tycker jag är himla kul! Nu ska jag kila, ha det !

-mikaela

Onsdag

Idag har jag varit och sjukgymnasten, framsteg igen :D nu skiljer det bara 2 cm. Jag har också varit duktig och tränat idag, var faktist med och bollade för första gången på länge och det var sketakul ! :DMan blir ju inte mindre sugen direkt ,gud va jag vill spela! Fick också veta att jag ska gå passare på U19-sm i typ mars, haha ska bli spännande att se hur det går med tanke på att jag aldrig i hela mitt liv har varit passare. Men ska bli kul.
Nu måste jag nog gå och lägga mig, för imorgon blir det jobb som gäller!

Nu vill jag att skolan ska börja så att man kan få skratta med alla roliga människor!..... Åt Jenny ! ;) haha
-mikaela

Tisdag

Kom nyss hem från mimmi, annars har jag inte gjort alls mkt idag. Hjälpte pappa lite med maten faktist ;P. På måndagen börjar skolan igen och jag har lite att göra fram tills dess. Har två böcker att läsa och det käns sådär kul, eller egentligen tre, men en har jag redan läst en gång. Men jag har ju några lediga dagar framför mig så det ska jag nog klara av.  Som sagt så är det skola på måndag, och det ska bli ganska så skönt faktist. Inte lektionerna kanske, men allt folk och så, för vi har faktist jävligt kul tillsammans i skolan ;) Den 16:e blir det nog göteborg ser det ut som, med nadja kalle och anton. Jag och nadja ska ha vinpimplarkväll ! ;) Ikväll ska jag leka med mimmi, sådeså! :) byebye!


får bli en volleybollbild på laget, eftersom att ungdommarna va duktiga och kom trea i GP idag.

Och en bild på mig i action bara för att jag längtar så mkt! hihi.

-mikaela

måndag

Idag är det en sådan där konstig dag igen, käns som lördag. Jag sitter här och gör ingenting. Jag längtar till en himla massa saker käns det som. För det första så längtar jag efter volleybollen, något så sjukt mycket! Tänk när jag spelar min första match igen, vilken jävla känsla ! :D Längtar även efter sommaren , Härligt! Okej, våren ska med bli härlig. Så längtar jag efter en sak till, väldigt mycket..


<3
-Mikaela

Skål för Uno två tusen, utan studs.

Igårkväll var jag i anderstorp, först hos Becca en liten stund med Ellen,Nadja och Hanna, sen åkte vi till Ellens killes kompis och drack lite, där var även Lina och ngr kompisar till henne med. Det var trevligt måste jag säga, spelade ngt komplicerat spel som en av killarna hade kommit på själv, haha kul tkr jag. Och så va det ju hockey också som Sverige lyckades vända och vinna, mycket bra! Inte för att vi kollade, men vi hörde mycket väl när det blev mål iaf :P.
Idag är det en söndag dag, ta det lugnt. Jag vill hitta på ngt för är sjukt rastlös! Imorgon eller på tisdag vill jag åka till katrineholm, för ungdomslaget spelar grand prix ,men måste hitta ngn som bara ska åka upp över dagen för jag har ingen lust att sova där. Skulle även vara kul att träffa jullebull. Aja, nu ska jag göra ngt, ha det!

-Mikaela

Lördag, Fredag?!

Jag tycker det börja bli lite läskigt att man inte kan hålla koll på vilken dag det är. Så blir det jämt på lite längre lov, och speciellt nu under julen tycker jag eftersom det är massa klämdagar och röda dagar hit och dit. Man blir ju totally förvirrad! Idag är det i alla fall lördag har jag kommit fram till och jag ska till anderstorp, men först så ska jag äta thaimat :) jag är iaf sjukt hungrig, dessvärre skulle det ta en timme så får vänta lite. Har nyss suttit och kollat på massa The Hills avsnitt, det är ganska kul. Tänker avsluta det här inlägget med en passande grej för min nya frisyr.
Tjena tjena mittbena!!


är du nööööjd nu Nina? ;D
-micklos

010109

jag hade skitkul igår, tack alla för en bra kväll. Nu ligger jag, Sofia och Mimmi och kollar på parlamentet, skoj! :)

-mikaela

RSS 2.0