rastlös

Idag är det lördag. Laget ska iväg och spela match, inte jag dock. Vaknade av att min bror satt och spelade tv-spel på en onödigt hög nivå och att hans tv hänger på vår gemensamma vägg gör inte saken bättre! I alla fall kunde jag inte somna om och nu har jag gått och myst runt lite i huset. Just nu funderar jag faktist på vad jag ska ha på mig idag, skjorta kanske? nje.. får se vad det blir. Igår tog jag faktist fram min gröna-millisjacka som jag har haft väldigt länge, men jag gillar den verkligen! Så den får stanna. Vill ha vår nu, bort med äckel snön och fram med sol!!

-Micken


Blommor..

Micken har en ny sjal och hon gillar den skarpt :)

Ska sluta med de här onödiga inläggen ;D

partyskivan!

Har fått ihop endel partajj låtar nya och gamla, Så det här får väl vara miklos partyskiva för stunden ;)

1. Let it Rock - Kevin rudolf FT. Lil Wayne
2. Yeah! - Usher

3. Poker Face - Lady Gaga
4. Shine On - R.I.O
5. The boy does nothing - Alesha Dixon
6. Dance with somebody - Mando Diao
7. Touch you right now - Basic Element
8. Disturbia - Rihanna
9. Does your mother know - ABBA
10. In the heat of the night - Star Pilots
11. Take my body close - Velvet
12. My life would suck without you - Kelly Clarkson
13. Run the show - Kat Deluna
14. Love in siberia - Hampenberg
15. All on you - Danny
16. On fire- Crossfire
17. Sound of freedom - Bob Sinclar
18. Heartless - Kaney West
19. Beautiful - Akon


bra låt, check!

JAAAAAAA! Jag hittade låten! Trodde du inte om mig va mimmi? Av att bara kunna hela två toner i hela låten xD Så jäkla skön är den :) sen  behöver man ju inte kolla på videon :P


Fårg hit och färg dit.

eftersom att jag färgar håret rätt så ofta och jag har så himla mycket att göra just nu så tänkte jag bjuda på mitt hårs resa genom de senaste 2-3 åren ;D

Här började det,         Sen så blev det lite      Och så blev det     Och lite svart och
brunfärgat underhår.     Rödaktigt.                     Brunt.                   annan slinga 
             

Sedan blev det kort.      Och jätteblondt.     Och bruna slingor.  Brunare.
     
 Brunast!

snart 18..

hejsan! Sitter just nu och irriterar mig på en lapp jag har pillat bort från datorn och så ska ju självklart klistret sitta kvar och jobba sig (Dagens i-landsproblem).
Fortfarande sjuk och slappar sönder hemma, tycker egentligen att det är jävligt tråkigt att vara sjuk. Säkert för att jag är så rastlös av mig.  Fick även ett tråkigt besked om att det inte är säkert att jag får spela sm-kvalet i mars :( Det är på gränsen sa sjukgymnasten men hoppas på att jag kan vara med ändå! :)
Om en vecka fyller både sofia och hanna 18 år, jag är inte alls avis.. inte alls! Bara grejen att jag ska behöva fuska mig in i 5 hela månader till ger mig tanken att smälla till båda mamma och pappa för dålig planering! I alla fall så fyller man år på sommarlovet och får tycka lite synd om sånna som nadja, sara och ludde. Men innan jag fyller 18 ska det hända en massa saker. 90-orna ska ta studenten, jag ska sluta tvåan, jag ska ha spelat volleyboll på riktigt igen, jag ska ha en uppskrivnings- och uppkörningstid att se fram emot och så ska jag ha begett mig till magaluf innan också. Jag tror att dessa 5 månader kommer att gå sjukt fort, om inte annat måste dom det!

knaprar alvedon

Men självklart ska man gå och bli sjuk också! Förbaskat onödigt om jag får säga det själv. Mitt huvud käns som en ballong och halsen värker satan plus att mitt hjärta slår snabbt också, det är ngt nytt.
Satt och kollade på något program igår efter träning, kommer inte ihåg vad det va men det va iaf en kille som pussade sin tjej på pannan. Är inte det hur gulligt som helst? Heelt mysigt! Det tycker jag iaf, kan tänka mig att jag får med mig bella enligt den åsikten också faktist ;p. Har även kommit på att jag blir lite sådär avis när man kollar på typ oth eller någon film där ett par är helt gulliga och lyckliga. Ah, jag längtar efter lite mys faktist!
Jag vill egentligen träna idag, men det kommer jag inte få. Så blir nog bara en tripp upp till sporthallen och kolla på. Jag borde räkna lite matte, men känner inte direkt någon motivation till det när det är bombning pågående i mitt huvud. Kanske senare.. :P Måste nog plugga lite italienska med... Det straffar sig att hoppa över proven :P

spider pigg.

Hej hallå! Igår var en seg dag, idag är en lite piggare dag. Kändes personligen som en bra träning idag, lagmässigt också, vi va inte så många men det var straffträning som gällde. Idag gick passen bättre också, det gillar jag! För övrigt skulle jag plocka fram mina knäskydd idag, som har legat i tvättstugan i 1 år. Och vad hittar man på dom? Jo, spindelnät! Väl använda på sista tiden.. ;D En annan rolig grej va att jag precis då fick upp homer simpsons låt spider pigg i hjärnan och den ville inte försvinna.
För övrigt mår jag okej, känner att jag inte kan slappna av och bara vara. Är hela tiden någon stressande, oroande, irriterande känsla inom mig. Ah, så är det! God natt:)


One night out

Igår var det riktigt trevligt! Att jag lyckades göra sönder min kamera va mindre kul, får se om jag lyckas laga den själv, men tror att det va ngn som tappade den. Det började med lagfest hos malin, melodifestivalen, singstar och musik, sen bar det av till parken, och jag sofia malin josse och schullan gick! I pumps, haha ganska kul promenad faktist. Och då får vi väl lägga till att danska va språket som gällde! mycket trevlig kväll.


skön låt

Denna låten tycker jag är helt skön ;D lite speciell.

 

Fredag

Fasen va gött med fredag, veckan har gått fort och det är bra :) Snart ska jag äta tacos!! mycket gott. Ikväll blir det chillidill och imorgon ska jag kolla på volleyboll, blir nog en jämn match. På kvällen blir det ferre :D och det ska bli himla skojj!
Idag har jag inte gjort så mkt hos pappa, hittade en liten kniv som jag har suttit och gjort massa hål med i mina jeans, glömde dock att mitt lår befann sig under tyget och tog i lite för mkt en gång. Haha, så kan det gå..
 Mmm eyecandy, huuh? ;D

:)

Jag har blivit en sådan där person som i allmänhet slutat bry mig om vissa saker. Det är både bra och dåligt, på plugg fronten är det dåligt. Jag lär mig aldrig att ta tag i saker och göra dom, utan låter istället allt ligga tills dagen innan, ingen bra grej vilket man tycker att jag borde lärt mig efter sådär 11 år i skolan. Tydligen inte, haha. Men det är bra också, för jag känner att jag kan släppa vissa saker ganska lätt bara för att jag just inte orkar lägga ner energi på det och det är jäkligt gött faktist.
Nu ska jag gå och äta en muffins för att sedan byta om och dra mig upp till sporthallen och träna till nio. Ha en bra dag!

Blommigt :D

Idag va jag hos sjukgymnasten och det känns skönt att jag är påväg tillbaka nu, får i princip göra allting, i en lättare grad. :D Och eftersom josse tipsade mig om blommigt linne som jag va ute efter till helgen, kikade jag in och köpte ett, jag tror jag har blivit lite into blommer just nu. I like!

 
När kameran ändå va uppe passade jag på att leka cool också ;P

tisdag

Hejsan gott folk! Jag måste berätta att jag har världens sämsta laddare till min dator, den går bara sönder hela tiden!
Igår tog cissi körkort!! :D så jäkla gött,Grattis till henne :) så på kvällen var vi på mc och käkade, haha. Just nu sitter jag och räknar matte (?!) och kollar på the hills, gillar faktist det programmet. Känner även att magen börjar kurra, dags för mat kanske..
And thats it!

musik :D

Idag hittade jag en ny låt som jag inte hört innan, tycker att den är väldigt bra!
Jag ser väldigt mycket fram emot helgen om den blir som planerat :D ska bli skoj skoj! Och ingen skola på två veckor :D:D Jag mår nästan så bra som det kan bli nu! Och det gillar vi :D

18års fest

Yes, igår var jag på 18års fest och det var ganksa kul. Personligen var det studtals jätte kul och stundtals INTE. Så om man plusar ihop det så blir det en helt okej kväll. Kan ju säga att jag inte fattar hur vissa tänker, men så kan det ju vara ibland.. I alla fall så fick man sig en hamburgare på vägen hem och det var förbannat gott :)
Jag verkligen älskar att vakna upp dagen efter.. NOT! Är alltid så as törstig, asså sjukt törstig. Så får man typ panik och måste springa och hämta ett glas och fylla det med vatten x3 typ. :P Nu är jag skit hungrig och ikväll hoppas jag på att det blir pizza :D Lycka till till laget också som ska spela match i katrineholm idag, hoppas att ni får med er något set hem :). Ciao!

Johan Glans

Hahah, jag och sofia har suttit och kollat på både johan glans och björn gustafsson på youtube ikväll. Båda är jäkligt roliga, men måste säga att johan glans är sneppet vassare. roligt :) Vill ni få er ett gott skratt så kolla på dessa två klippen!
 
"På en torsdag?!" haha

mini micken

Jag tycker det är så kul att kolla på foton från när man var en liten skit. Det är mysigt på något sätt, käns konstigt att man inte kommer ihåg något, men coolt att jag en gång har varit så liten. I övrigt så har jag ont i båda mina knän och en fot idag. Så kan det va!

     
-mikaela i egen hög person

Keane-A bad dream

Vilken bra match tjejerna gjorde idag ! Man blir så glad :)

Keane-A bad dream


dreaming away for a while

Idag va jag, bella, chris och liesl på bambu och åt mat :D Yummie ! Ikväll spelar laget match 19.00 mot Sollentuna, självklart ska jag vara där och hejja :)!
Nu vill jag verkligen att snön ska försvinna och att sommaren ska komma! Hur härligt är det inte med sommar på en skala? Sol och värme, I like!!
Om jag ska bli lite sådär djup och verkligen känna efter, så måsta jag säga att jag längtar något fruktansvärt efter att backa ut, få ett pass, ta ansats, hoppa upp och slå ner bollen i golvet på andra sidan nätet. Just nu håller jag på att dresseras om till att bli passare, jag kan säga att det käns sådär. Visst det är kul, men jag kan ju berätta att det märks att jag aldrig förr har passat, är lite sådär halvt vilsen av mig kan jag säga. Som tur är så är det en tillfällig grej, förhoppningsvis och om ett tag någon gång så ska jag få slå igen :D, och så kommer jag säkert slå så mycket så att jag skadar axeln istället. Skulle inte förvåna mig :P haha.
Jaha,nehe Mikaela mår tipp topp och ser fram imot helgen då det blir fest!! ;D Ha det bra gott folk.


Thailand

Bara tanken på att min bror och Elin befinner sig i Thailand just nu gör mig inte alls avundsjuk!!.. Satt nyss och kollade igenom  exakt alla kort från när vi va i thailand och tänkte bjuda på några stycken. Jag är sjukt sugen på att åka utomlands !

       
   


Hallon smoothie !!

När det är lite sådär segt och man har tråkigt brukar jag alltid vilja käka på något. Idag fick jag idén att göra en hallon smoothie, vilket jag måste säga var väldigt lyckat! Skitgott :) och lätt som en plätt. 1½ dl mild vaniljyoghurt 1½ dl mjölk och 1½ dl frysta hallon. Fast slängde i lite socker med, för annars va det lite surt.
Har dessutom städat mitt rum idag, och det var ett bra tag sedan det var såg ut såhär.

  


Carl-Jan

Hejsan! nu har jag precis städat färdigt, duktigt-Om man får säga det själv. Igårkväll va vi här och chillidillade lite, helt blötsligt började snöa så in i h*lvete. Varför ska det snöa nu för? jag vill ju ha vår ! Det var på väg att bli det för någon vecka sedan, och så börjar det snöa. Visst , snö är mysigt.. PÅ JULAFTON men sen får den gärna försvinna för min del.
Igår fixade dennis spotify till mig :) tackar får man lov att säga. Nu sitter jag och lyssnar på Abba , dom är fan bra :D. Det är riktigt coolt att dom blev så sjukt kända, en grupp från lilla sverige tog världen med storm och fortfarande lyssnar ungdomar på dom. Det är inte illa pinkat.
Nu tycker jag det är dags för att hissa och dissa lite igen.
Dagens Hiss- Carl-Jan från Lets Dance, sicken glidare asså, haha det är såndana personer som gör att till och med jag skulle kunna kolla på hela programmet. Han har riktigt sköna mooves och är en riktig höjdare på det här med att dansa. Rör lite på fötterna, vickar lite på höfterna(och då menar jag lite) och vifftar lite med armen. Det är grejer det ! Han är cool! Här kan ni se honom shaka loss ;D http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.838658
Dagens Diss- Snö

Nu ska mikaela ut på lite nya äventyr ;) Ha det!

feel free

Yes tjejerna vann idag :D Jag har då allt känsla för när dom ska vinna ;)
Ikväll blir det chillidill och mycket god mat serveras i mitt hus, fondeu (eller hur det nu stavas) och jag är glad för att jag är påväg uppåt igen :D, och där kan jag faktist tacka en speciell person :)
Håkan Hellström har fina texter, och är en jävel på att skriva ner känslor! ;P


Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.


volleyboll 14.00

Igår var jag och hanna i gnosjö, på slappkväll. Nadja och kalle kom över med mina filmer men det gjorde inte så stor nytta, för varken dvd:n eller xboxet funkade :P och inga kanaler heller. Så det blev babbel, vilket vi är ganska bra på.
Idag är det volleyboll som står på schemat, jag ska sitta i sekretariatet vilket är ganska tråkigt, och så får jag hejja på laget lite sådär diskret. Tror i alla fall att det  kan bli ganska mycket folk idag, viktig match och jag har en feeling att det blir vinst idag. Hoppas på det iaf :D nu ska jag hoppa in i duschen! Adios amigos!

hiss och diss

Har fått önskemål att börja hissa och dissa här på bloggen, lät som en bra idé.
Dagens Diss- Knäskador suger, sådärför vill jag dissa just avvridna korsband. Tror nästan att det barjar bli lite utav en trend. Som de flesta kanske vet är det det jag har kämpat med i ett år nu, och både hon skidåkerskan och jesper lyckades göra samma sak förra veckan. Lång tråkig rehab att vänta er :P
Dagens Hiss- Mitt lag ! Som får mig att känna att jag fortfarande är en del utav laget trots att jag har vatt borta ett bra tag. Och för att vi har så bra stämmning i laget och kan prata om allt :D

jehovas, nej tack!

Tja! Då va det dags för lov igen, och efter det praktik vilket betyder att jag inte behöver vistas i skolan på hela tre veckor. Och tanken på att jag itne har italienska på 5 veckor gör mig riktigt lycklig!!
Två Jehovas vittne tjejer var här innan och försökte lägga in en snygg stöt, hon började babbla om jordens underbara varelser och blabla. Jag fick frågan, tror du att jorden bara kom till av en ren slump eller att det var en skapelse av gud? Ingen aning och jag bryr mig inte speciellt mycket svarade jag, fick en tidning av dom och stände dörren. Vilket låter rimmligast om man får fråga ärligt? Att någon "helig ande" som aldrig har funnits(?) helt plötsligt en dag fick en snilleblixt och kom på att han skulle göra ett jordklot med liv på och sedan ha direkt kontakt med en gubbe som heter Jesus som kan förvandla vatten till vin och gå på vatten och i själv värket vara far till sig själv? Eller att jorden faktist kom till i big bang, och att liv har växt fram utav att både klimat och tiden har utväcklat djur och växter? Ni kan ju fundera på vad jag tror. Men det finns människor som tror på det förstnämnda och det är inget fel med det, alla tycker och tror olika och så är det. I min familj är jehovas inte speciellt populärt, för min mammas bästa kompis när hon var liten var jehovas, eller hennes mamma var det. Så mamma och hon fick inte leka med varandra, och när hon och mamma rymde iväg drog mamman henne i håret och allt. Den familjen slutade med att flickorna flyttade ut, pappan tog ut skiljsmässa och mamman dränkte sig i badkaret. Så just nu sitter min mamma och skrattar åt saker som står i tidningen xD haha..


Tid?!

Skit med, två prov i morgon och mikaela är som vanligt mycket väl förberädd!.. eller inte, snarare tröttare än någonsin.. Jag har lite smått panik över att det är så mycket jag inte kan i italienskan, och med tanke på att hon inte har varit där alls mycket på senaste tiden så har vi typ prov på sådant vi inte har gått igenom käns det som. Fattar inte vf alla i gruppen ville ha provet innan alla 5 veckors uppehåll?! aja, marknadsföring är det med ja. Åter igen käns det som att vi har gått igenom mycket mer bokföring och kontering (där man hade 30/30 ;P, olala) ,än marknadsföringingen.
Planerna jag hade ställt in mig på för dagen krachade ganska så totalt, meningen var att jag skulle plugga i 2 timmar innan träningen, träna och sedan plugga igen. Men det råkade bli  -plugga en halvtimme för att sedan somna och sova i 1 timme, plugga en halvtimme till, träna, äta, duscha, och plugga en timme till. Och nu sitter jag här, trött som fan kan inte mycket och måste egentligen sova. Hoppas att jag drömmer någon bra marknadsföringsdröm på italienska, för det hade suttit perfa just nu, som handen i handsken, eller som pricken över i eller som fisken i vattnet, ah you name it, ni fattar vinkeln.. God natt gott folk!


Life is life

japp, jag och hanna bildar klubb helt enkelt ;P
Idag har jag pluggat lite (?) och tränat. Börjar kännas bra nu, för kan vara med mer och mer, och det är kul :) Får väl lov att skänka en liten tanke till jesper som har varit duktigt och skaffat sig samma skada som jag :P illa och AJ!. Imorgon så ska jag till tandläkaren, och till sjukgymnasten-ska faktist prova ut ett skydd som jag ska ha när jag spelar igen, sjukhuset is my new home.. Efter det blir det att plugga och träna. Det är ganska tragiskt att inse att det är vad mitt liv består av just nu, träna, plugga,äta,sova.. Även fast jag kanske inte är så bra på det nämnda nr 2. Men men jag får väl hoppas på att det snart dyker upp någon som kan förgylla min dag igen. ;) vem vet :).

jag blir glad

mmmmmh vad jag älskar att vissa personer kan få mig att må bra :)
eller ah, ngn iaf. ihihi. ;)
Du som kommenterar som- parken;) . Jag fattade inte det du skrev, och vem är du? :P.



måndag

Hihi, fick nyss veta att jag hade alla rätt på ett prov ;) deni! har nog aldrig inträffat förr.
Ibland vill man bara veta hur folk tänker asså. Hoppa in i hjänan och se hur tankarna går. japp.


chillidill med poppisar

Gulligt av den som kommenterade dagens inlägg.:)

Fick också en annan kommentar: Postat av: Parken;) Tja! vad fin du var i parken i lördags ;). dock lite kul att denna kommentar befann sig på ett inlägg från i september :P tack ska du ha :)


Gårdagen var rolig :). Dagen spenderades med att jobba på förmiddagen och kolla på handboll på eftermiddagen, efter det va det parken, kul att komma ut och träffa folk ;). Och så slapp vi att gå till parken med :D även fast det inte va så långt, men fan skit kallt!, tack till jesper.
Det är störande att man inte bara kan släppa vissa saker, och bara sudda ut alla mysiga och härliga minnen. Så att man slipper tänka på och jämföra hur bra det va då, och hur inte bra det är nu. Japp, så är det.. Idag ska jag chillidilla gärnet, skit sugen på popcorn, kanske en filmkväll med ngr? call me om ngn är på! Juste, nadja mina filmer är hos dig, ta med dom ngn dag är du gullig ;).

I want you to want me


RSS 2.0