himlen är oskyldigt blå

Dagarna nu för tiden består mest av sol och bad! Igår var jag och jonte i finska viken med dennis och elin, idag har jag och sofia varit i anneberg. Dagen bestod också av träning.. Riktigt jobbit i denna hetta, men härligt.
Hade min sista körlektion idag ockå, för nu har de semester, eller ah har en precis innan uppkörningen med. Fattar inte att jag kommer ha körkort snart, om allt går som det ska vill säga! Nu ska jag gå ner och äta kvällsmat. Ciao!

Bolmen

Gårdagen spenderades i Bolmen på parmiddag, mycket trevligt får jag lov att säga! Lagade mat, drack vin, BADADE (två gånger dessutom) och spelade kläd-twister, haha :P. Hade även på fotbollen på tv;n, vad hände? Väldigt bra upphämtning och sedan förlora på en straff rätt i stolpen. Synd om honom stackarn! Tack till Oliver och Louise :)
Idag är det kvällsdopp som gäller! Hej hopp!

  
  

onsdag

Idag har jag och sofia varit i jönköping. Hon skulle hämta sina skor hon har i stallet på sin skola och så stannade vi till lite på A6. Allt jag fick med mig hem var en mätt mage och en tunika, eller vad det heter, men nu får det heta så.

Kom nyss hem från gymmet, det var jobbigt idag. Ville (vår tränare) visade mig någon ny maskin som var som en sådan där roddmaskin, fast bättre. FY fan va det var jobbigt, Hej träningsverk! Imorgon blir det ännu jobbigare, kondition och styrka, vem vet hur mycket vi ska kuta. Han är ju galen! fast på ett bra sätt. Det är sjuukt skönt att efter ha sprungit de där jävla intervallerna 8 gånger sätta sig på cykeln helt utbränd och åka hem. Men imorgon blir det nog något annat, jobbigare säkert. Aja jag överlever nog, jag skulle ljuga om jag skriver att jag ser fram emot det, så jag skriver inte det.
Hejsvejs!

halkbana

hejsan! Midsommarhelgen har varit väldigt bra! Fest,fest,fint väder och mys :)
Tänkte bara säga att jag ska köra halkbanan imorgon, haha ska bli kul att se hur det går med det. Är lite nerviz för att det ska vara andra i bilen, men det blir nog bra. Adios amigos!

:)

det är fest som gäller :)

emma-lee

Jag ser fram mot midsommar :) imorgon ska jag på dont drink and drive kursen, som man måste gå på nu för tiden för att ta sig ett körkort. Ha det!

Gillar denna låten :)
 

Old times!

Tänkte bjuda på lite gamla bilder från back in the days ;) På tiden då jag var lite för smal får jag nog lov att säga och hade tågräls, mycket vackra bilder på alla, visst? ;)
2006/2007
   
  
     

sommar 2009

Jag bara vet att denna sommar kommer bli den bästa på länge! Kanske är det för att jag vet att det är mitt sista sommarlov någonsin, för att det måste bli bäst? För att vi ska till Magaluf? För att jag fyller 18? För att jag förhoppningsvis har ett körkort när skolan börjar? För att någon är påväg att smälta mikaelas hjärta?  :)


gitarrist? javisst!

Jag ångrar väldigt mycket att vi sålde mitt piano och har försökt övertala mamma att köpa ett nytt. Hittade till och med ett begangnat för 800kr! Men ända platsen vi har är på Dennis rum som snart blir tomt och mamma vägrar tydligen få upp ett piano dit. Så jag rotade igenom huset lite innan och hittade mammas gamla gitarr. Så nu ska jag börja spela gitarr, så att jag har något att sjunga till på dagarna ;) Det ska bli kul!

shoes shoes shoes shoes!

Bara så ni vet så är skor det bästa jag vet, här har ni ett par riktiga puddingar ! Kommer troligtvis köpa ngr av dessa ;D
Ja tack! 
    Sweet SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Finella 2 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM            
                                            

slut!

Jaha, då var alla betygen satta och jag är mycket nöjd med att jag endast har två G i år. Nästa år siktar jag mot noll G, får se hur det går med det. Nu är det snart dags för träning och efter det blir det fest! Glad sommar!

sommar!!

Imorgon är det sista riktiga dagen i årskus 2 för min del och jag har prov.. Kompleteringsprov i italienska så nu ska jag fasen ha ett VG. På torsdag är det skolavslutning och sedan börjar den efterlängtade SOMMAREN. Härligt!

Juste, vi van mot A-klassen i brännboll idag, dom ligger ju alltid snäppet efter ;)

song


Student/ Bal 2009

Idag var det bal för 90orna, alla var så fina så! :) Tänk att de inte ska gå kvar i skolan längre, lär ju bli hyffsat tomt. Hoppas dom har en bra framtid att se fram emot, medans vi sitter i skolan och kämpar ett år till. Sedan är det vår tur.. Student 2010, shit det där lät konstigt. Men dagen då jag kommer vara lyckligare än någonsin!

    
   


graduation

Imorgon är dagen då 90:orna tar studenten! Kan inte fatta det riktigt :P Vi blir äldst på skolan, och alla små 93or ska börja på gymnasiet, kan det stämma? Tiden rinner iväg!!
Tänk vad lyckliga de kommer vara i morgon, shit fatta känslan.. Nästa år är det min tur, det kommer att bli helt galet. Grattis till alla glada studenter och lycka till i framtiden!



Ska studenterna sjunga någon sång när vi slutar nästa år, så tycker jag de ska sjunga den här. :)

forbidden fruit taste the sweetest?

Vad är grejen med att man ofta vill ha vad man inte kan få eller inte uppskattar vad man har förens man har förlorat det?
Det är så konstigt tycker jag. Vill vi ha någon att kämpa lite för? Någon som är lite svår så att man får längta efter han/henne? Det tror faktist jag.
Eller när man väl har det där, serverat på ett silverfat, vill man inte ha det då? Hur många gånger har man inte hört att någon insåg hur mycket den tyckte om någon när den väl inte finns kvar på det där silverfatet längre?
Mja, bara en liten tanke sådär. För det verkar ju vara såhär bland de flesta :P

future

Jag är rätt så inne på det här med vad mit liv kommer att ta vägen om sådär ett år. Kanske är det här sista året jag spelar volleyboll? Det lär det ju i alla fall vara om det blir som jag vill, nämnligen ut och utforska värden! Fast först måste man ju kanske jobba lite i ett halvår, så då kan man ju alltid spela. Jag är iaf väldigt väldigt sugen på att åka ut och resa, kanske jobba utomlands. Eller åka iväg i någon månad och besöka lite olika länder, det tror jag hade varit skitkul. Skulle dock inte vilja åka ensam som många gör, kanske dra och jobba med en kompis i något soligt land? Dra till norge och tjäna pengar? Bagbacka? Mhm, det tåls att fundera på.


underbara sommar

Idag skulle det regna, det har det verkligen inte gjort. Blå himmel och 25 grader, I LIKE! Det börjar närma sig 90:ornas student, helt sjukt.. Mitt sista sommarlov och att det nästa gång är vår tur är ännu sjukare. Det är ju de stora som tar studenten, att göra det har alltid varit så långt ifrån som om det är hundra år dit och att man ska gå kvar i skolan för alltid, för så har det ju alltid varit. Även fast det är 1 helt år kvar så käns det skrämmade nära när årskullen över oss själva väl är där.
Jag ska i alla fall njuta till fullo av det här sommarlovet, sola, festa, grilla,bada, åka till MAGALUF och sist men i absolut inte minst, jag fyller hela 18 år. Efter det kan tiden stanna av lite tycker jag, så att man kan få leva livet ordentligt, för enligt både äldre och sångtexter ska det här trots allt vara "the time of our lives" ! :) forever young lixom!
Nehe, nu ska jag ut i solen igen. Adios amigos!

stekare

Idag lyckades jag med en sak jag aldrig tidigare lyckats med, nämligen tappa brickan i matsalen! Haha, klumpigt men jag tycker faktist att sånt är ganska kul, så det gjorde inte så mycket.
Dagen har varit något sjukt varm men klart att inte det skulle hindra mig från att tvinga ut mig själv och pressa i solen, nehedutack, jag har då stekt. I mellan varven så har jag även hostat, nyst och snytit ut floder ur näsan. Sådär kul.
Nu måste jag ta mig i kragen och ladda upp sådär 3 album på fejjan, tråkigt men har fått önskan om detta.

RSS 2.0